bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма з регіонального розвитку в США
18.10.2016

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів з Чернівецької та Тернопільської областей, м. Києва для участі у програмі стажування на тему «Механізми стимулювання регіонального розвитку».

Орієнтовна дата поїздки –  8–22 березня 2017 р.

Останній термін подання документів на програму – до 7 листопада 2016 р.

Ознайомлення учасників з досвідом США у підтримці та стимулюванні регіонального розвитку з особливим акцентом на механізмах, які можуть бути використані в Україні. Зокрема, учасники дізнаються про законодавство, яке регулює регіональний розвиток, а також про ініціативи та проекти, спрямовані на стимулювання регіонального розвитку на державному і місцевому рівнях, реалізовані у США.

Навчальна програма «Механізми стимулювання регіонального розвитку» проходитиме у США і триватиме два тижні.

Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих родинах. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Заповнити анкету можна за посиланням.

Учасниками цієї програми можуть бути:

Національний рівень – депутати Верховної ради України, співробітники секретаріатів парламентських комітетів і Секретаріату (Апарату) Верховної Ради України, представники Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства економічного розвитку і торгівлі , Міністерства фінансів, інших центральних органів виконавчої влади;

Регіональний рівень – представники районних та обласних державних адміністрацій, представники Офісів реформ і загальнонаціональних асоціацій місцевого самоврядування, а також організацій, що беруть участь в реалізації програм регіонального розвитку;

Місцевий рівень - мери, заступники міських голів, члени місцевих виконавчих органів влади, члени місцевих рад.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн Анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

  • Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні
  • +38 (044) 248-72-49
  • http://ceume.org.ua/

Коментарі

Мороз Ольга   2753 дні тому   #  

Доброго дня. Після реєстрації на сайті немає посилання на анкету.

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2753 дні тому   #  

Доброго дня, пані Ольго. Після реєстрації Ви повинні вибрати у рубриці "Всі програми" проект «Навчальні програми професійного зростання» і заповнити анкету. Для отримання більш детальної інформації Ви можете звернутися за контактами вказаними у повідомленні: +38 (044) 248-72-49.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.