bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на безкоштовне навчання у сфері IT для внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО
22.08.2016

Вже цієї осені внутрішньо переміщені особи з Донбасу та Криму, а також ветерани АТО зможуть безкоштовно пройти будь-який курс Академії в одному з трьох міст України - у Києві, Полтаві та Одесі.

Навчання першої групи розпочинається вже 21-го вересня 2016 року. Реєстрація - за посиланням до 18 вересня 2016 року.

Серед запропонованих напрямів студенти зможуть обрати курс WordPress+WooCommerce, Web-design, Back-End або Front-End розробки. Ініціатива проходить за підтримки шведської компанії Beetroot та стосується ветеранів АТО та вимушених переселенців із тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму. В цьому навчальному році Beetroot Academy планує надати до 60 безкоштовних місць.

Beetroot займає активну позицію, беручі участь у вирішенні найгостріших соціальних проблем в Україні. З метою долучитись до позитивних перетворень та надихаючись мотивацією до розвитку, Beetroot Academy запроваджує програму безкоштовної освіти у сфері IT“  - говорить Андреас Флодстром, керівник та співзасновник Beetroot.

Партнером Beetroot Academy став Центр зайнятості Вільньних людей (ЦЗВЛ). Це громадська організація, що покликана сприяти працевлаштуванню та соціальній реабілітації громадян України, які потребують допомоги. В рамках проекту «Воїну — гідна праця» ЦЗВЛ допомогає у навчанні та працевлаштуванні ветеранів АТО, а Програми навчання та розвітку для вимушених переселенців дають можливість адаптуватися в нових умовах. http://czvl.org.ua

Beetroot Academy — це шведська освітня програма, яка готує студентів до реальної кар’єри в IТ. Використовуючи інноваційні методики навчання, викладачі Beetroot Academy концентруються на закріпленні практичних навичок, необхідних для майбутньої роботи. Окрім самого навчання, Академія пропонує курс англійскої мови та карєрне консультування із досвідченими HR-менеджерами Beetroot. 

Beetroot Академія — це соціальний проект. Ми допомогаємо людям розпочати кар’єру в IT і побудувати нове майбутнє для своїх родин. Але, як це зазвичай буває, не всі початківці можуть дозволити собі оплатити навчання. Більшою мірою в Україні це стосується вимушених переселенців зі Cходу та Криму, яким довелось покинути свої домівки та роботи.

Роблячи благодійний внесок, ти приєднуєшься до Beetroot Академії у нашему прагненні полегчити життя тих, хто цього потребує. Ти можешь зробити внесок від імені великої корпорації, маленької компанії або від свого власного імені — будь-яка допомога суттєва.

Як допомогти:

  • Оплатити навчання всієї групи;
  • Оплатити навчання певних студентів (наприклад, вимушених переселенців, ветеранів АТО, і т.п.)
  • Оплатити частину вартості навчання;
  • Запропонувати нагороду найбільш старанним студентам.

Це лише приклади можливого співробітництва. Ми із радістю допоможемо тобі обрати варіант, найбільш прийнятний для тебе та для людей, яким ми допомогаємо.

Контакти

  • Соціальний проект Beetroot Академія
  • [email protected]
  • http://academy.beetroot.se/

Коментарі

Едуард Ключко   2797 днів тому   #  

Каким образом, ВПО могут зарегистрироваться на бесплатное обучение? На сайте academy.beetroot, я не нашел такой ссылки.

  •   Пiдписатися на новi
Igor Arbatov   2796 днів тому   #  

Едуард, нужно выбрать сначала город и курс, удобней будет http://lms.beetroot.se/
Регистрация проходит на общих основаниях.

  •   Пiдписатися на новi
Igor Arbatov   2796 днів тому   #  

Нажати кнопку реєстрація

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Баєва   2795 днів тому   #  

Які витрати відшкодовуються (проживання, харчування, проїзд)?

  •   Пiдписатися на новi
Igor Arbatov   2795 днів тому   #  

Людмила, безкоштовне навчання у Києві, Полтаві, Одесі 4 місяця - проживання, харчування, проїзд та інше сплачуєтся самостійно.

  •   Пiдписатися на новi
Едуард Ключко   2794 дні тому   #  

Спасибо за ответ.

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Баєва   2794 дні тому   #  

Дякую

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.