bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Інформаційні ресурси Thomson Reuters для науковців», Київ
01.02.2016

За підтримки Консорціуму e-VERUM (everum.org.ua/), 8 лютого 2016 р., о 9-30 та 14-30 в Конгрегаційній залі Староакадемічного корпусу Національного університету «Києво-Могилянська академія» (м. Київ, вул. Григорія Сковороди, 2) фахівці Thomson Reuters проводитимуть семінари щодо можливостей використання інформаційних ресурсів компанії для наукової діяльності. 

Орієнтовна тривалість семінару 3,5 години. Зміст семінарів однаковий! – просто оберіть зручний для Вас час. Якщо Вам потрібно отримати офіційне запрошення на семінар – заповніть, будь ласка, анкету онлайн. Заявки на офіційне запрошення приймаються до 4 лютого (включно). Прохання в анкеті відразу вказувати повну назву установи, посаду, наукові ступені і вчені звання осіб, що приймають рішення щодо відрядження.

Відвідавши семінар Ви дізнаєтесь:

Платформа Web of Science: базові можливості

Можливості платформи Web of Science (http://bit.ly/1PPxMVu). Пошук по базі даних Web of Science Core Collection. Робота з панеллю уточнення результатів пошуку, робота зі списком результатів пошуку, повний запис публікації.

Пошук та аналіз наукових журналів за допомогою Journal Citation Reports

Пошук і навігація по останньому випуску Journal Citation Reports (jcr.incites.thomsonreuters.com/). Сортування списків за різними критеріями і створення списку найбільш впливових журналів. Індикатори, що використовують у JCR, їх розрахунок та інтерпретація. Пошук інформації за категоріями журналів.

Робота з бібліографією у програмі EndNote Online

Створення власної бібліографічної бази даних за допомогою EndNote (www.myendnoteweb.com/) . Експорт даних з Web of Science Core Collection. Додавання записів з різних джерел. Сортування записів, створення груп і керування доступом до них. Використання шаблонів оформлення бібліографії. Використання модуля Cite-While-You-Write для Microsoft Word і створення списку літератури безпосередньо при написанні тексту.

Пошук за автором і ResearcherID

Пошук за автором у базі даних Web of Science Core Collection. Створення звітів за цитуваннями та інтерпретація індикаторів публікаційної активності (середня кількість цитувань на статтю, індекс Гірша та ін.). Можливості та переваги використання безкоштовного інструменту ResearcherID (www.researcherid.com/) для створення і управління списком власних публікацій. 

Контакти

Коментарі

Олександр Шпинковський    2998 днів тому   #  

Чи буде семінар в Одесі?

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Шпинковський    2998 днів тому   #  

Чи плануються сертифікати учасників?
дякую

  •   Пiдписатися на новi
Омельченко Валерія   2998 днів тому   #  

Пане Олександре, зверніться, будь ласка, з цими запитаннями до Консорціуму e-VERUM за електоронною адресою [email protected]

Дякуємо за інтерес до опублікованих на порталі можливостей.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.