bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг від Deutsche Welle на тему професійної громадянської журналістики, Одеса
03.12.2015

Deutsche Welle Akademie запрошує на дводенний тренінг «Професійна громадянська журналістика – як отримувати та розповсюджувати інформацію», який відбудеться в Impact Hub Odessa 12-13 грудня.

Тренінг проводиться для людей з активною громадянської позицією, які відчувають потребу займатися збором та розповсюдженням інформації на рівні з професійними журналістами.

Провідні тренери з Німеччини та України розкажуть як стати громадянським журналістом та поділяться секретами журналістської «кухні». Як використовувати можливості інтернет в громадській журналістиці? Як на практиці працювати з інформаційними запитами? Як створювати історії, які не залишатимуть байдужими?

Тренінг проводиться для мешканців Одеси, Одеської області, а також, Миколаєва та Херсона. Витрати на дорогу для мешканців інших міст будуть компенсовані.

Організатор: DW Akademie – провідна німецька організація з розвитку міжнародних медіа, яка підтримає їх свободу та прозорість. Співорганізатор – Impact Hub Odessa.

Своїми знаннями поділяться:

Вернер Богула (Німеччина) - засновник соціальної медіа платформи jogmap.de.

Петер Бергер (Німеччина) - головний редактор веб-сайту Financial Times Deutschland (FTD).

Сергій Андрушко (Україна) – журналіст-розслідувач програми «Схеми», (спільний проект Радіо Свобода та Першого Суспільного телеканалу України), автор проекту громадянської журналістики «Репортерська сотня».

Реєстрація знаходиться за посиланням.

Контакти

Коментарі

Юрій Ніколаєв   3062 дні тому   #  

А где иногородние могут переночевать в Одессе?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.