bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як написати грантову заявку», Суми
04.11.2015

Як навчатись молодим активістам та навчати інших у теперішніх умовах конкуренції на бюджетні кошти та фактичної совковості владних структур в Україні? Донори з усього світу готові допомогти фінансово реалізувати твої ідеї! Єдине,що тобі потрібно – вміти описати свої думки так, аби інші також загорілися ними!

Проектний менеджмент – його ази, нюанси та інші маленькі особливості – про усе це можна буде почути на тренінгах циклу: «Як написати грантову заявку» 14-15, 21-22 листопада та 5-6 грудня, які організовує «Сумський обласний комітет громадських організацій».

Витрати на дорогу, проживання та харчування покриваються організаторами. Зголоситися можна на будь-який із заявлених тренінгів.

Учасниками тренінгів можуть стати активні молоді люди, студенти, предстанвники ГО Сумської та Харківської областей.

Для участі необхідно заповнити анкету: http://goo.gl/forms/yR5kaw4yoQ.

Проект реалізується завдяки фінансовій допомозі Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Думки учасників та організаторів циклу навчальних тренінгів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

Андрій Довган   3090 днів тому   #  

Відвідував цей теренінг 21-22.11.2015 в місті Суми
Тренінг був погано організований , план роботи на тренінгу не виконувався, більшість розмов були на тему який гарний наш тренер, акцентувалася увага на вечерній програмі на якій планували розпивати спиртні напої а на інший день взагалі нічого не робили. Я не отримав жодних навичок з написання проекту, та був дуже засмучений що його відвідав.Не раджу відвідувати цей тренінг.

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3090 днів тому   #  

Дякуємо за Ваш відгук. Будемо мати на увазі.

  •   Пiдписатися на новi
Олеся Горяйнова   3075 днів тому   #  

Тренери ведуть навчальні заходи з метою, аби учасники у них почерпнули досвіду: як організаторського, так і професійного загалом. Якщо тобі чужий досвід не потрібен - наступного разу не їдь, набивай свої шишки сам.
І взагалі визвірюватися на увесь світ тільки через те, що тобі вказали на твої власні помилки у написаному тобою проекті, намагаючись допомогти, а ти думаєш, що сам усе краще знаєш - дорога невдах.

  •   Пiдписатися на новi
Владимир Гриценко   3075 днів тому   #  

=)

  •   Пiдписатися на новi
Литовка Сергій   3075 днів тому   #  

Був на цьому тренінгу 14-15 листопада, Суми.
Так сталося, що потрапив на цей тренінг досить раптово. Відверто скажу, не пожалкував. Громадською діяльністю почав займатися не так давно, тому цей тренінг видався для мене корисним. По-перше: як активіст, я новачок, тому будь-які знання, матеріали є для мене корисними. По-друге: задовго до тренінгу мав ідеї щодо власного проекту, це виявилось гарною основою для написання грантової заявки. Тренером задоволений на 100%. Власний досвід тренера мене дуже надихнув. Здивувався, коли почув пропозицію про вечірню програму. Можливо, мені пощастило опинитися в гарній компанії, де активності та ідей було "выше крыши". Не можу знати, чому не сподобалось Андрію, але я, як майже не вживаю алкоголю, був цілком задоволений. Тому вважаю, що таким програмам (це не тільки алкоголь!) на дводенних тренінгах - бути. Це значно зближує колектив до роботи.
З радістю відвідав би наступний цикл тренінгів від цих організаторів.
Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Орлова   3075 днів тому   #  

Була на тренінгу 21-22 листопада.
Захід був організаваний таким чином, щоб молодь не відчувала себе дискомфортно, тобно все проходило в веселій і дружній обстановці.
Дякую тренеру за дуже сприятливу манеру викладу матеріалу. Після того як тренер поділився власним досвідом по написанню проектів він надихнув всіх, щоб ніхто не здавався після першої невдачі і все обовязково вийде, головне працювати над своїми помилками та адекватно сприймати критику від оточуючих.
Дякую СОКМО за таку ідею проведення тренінгів по написанню грантових заявок. Знаю точно, що дуже багато бажаючих по всій Україні хотіли б потрапити на подібний тренінг, і не тільки молодь, але нажаль ресурс обмежений.
Побільше б таких заходів!

  •   Пiдписатися на новi
Ірина Бабаскіна   3075 днів тому   #  

Була на тренінгу 5-6 грудня, завдяки щасливій випадковості (попередньо зареєстрований хлопець не зміг поїхати з особистих причин). Дізнавшись про можливість, одразу вирішила поїхати, оскільки знаю, що кількість бажаючих була значною. І це не випадковість! На тренінгу я дізналася: 1) за якими критеріями оцінюються проекти, 2) з яких елементів складається стандартна аплікаційна форма на отримання гранту, 3) з чого складаються витрати на втілення задуму. Окрім корисної інформації, я здобула нових знайомих з активною життєвою позицією. Коло інтересів учасників подібних заходів не обмежується схемою "будинок/гуртожиток - пари в універі - телик на дивані/порожні статті в Інтернеті - цикл закінчено". Важливо, що інформація подавалася у легкому вигляді з масою життєвих прикладів, здобутих на власному досвіді, та "жартами в тему". Дякую організаторам, що потурбувалися про побутові умови, транспорт та розважальну програму!

  •   Пiдписатися на новi
Дана Щербакова   3075 днів тому   #  

Хочу подякувати організаторам за проведення тренінгів. Не одноразово їх відвідувала і дуже задоволена результатом. Мало того, що ти отримуєш інформацію якою можна оперувати, так ти надихаєшся на нові звершення.
Виступають дуже круті тренери, які діляться особистим досвідом і є живим прикладом того, що все в цій країні можна змінити почавши з себе, тобто з відвідання таких тренінгів.
Самі ж тренінги проводяться в досить дружній атмосфері, що не дає почуватися незручно серед незнайоми людей, а по закінченню тренінгів, це вже нова команда, що готова разом йти вперед та застосовувати набуті знання!
Це безперечно невідємний обмін досвідом, що надалі стимулює на діяльність!
Я рекомендую всім хто займається активною діяльністю, відвідати такі тренінги, бо сама поїхавши вперше, зрозуміла, що все, що я робила до цього, на фоні діяльності інших, більш досвідчених, взагалі не виглядало діяльністю!

Чекаю нових тренінгів.

  •   Пiдписатися на новi
Ярослав Ланецький   3075 днів тому   #  

Був учасником саме цього тренінгу і дуже здивований наскільки люди бувають цинічні) Андрію, питання чому ви наговорюєте на тренера, якщо у вас просто "не сложилось в личной жизни".
Хіба це вина тренера, що ви трохи лузер)

  •   Пiдписатися на новi
Аня Чернуха   3075 днів тому   #  

Я була учасником багатьох тренінгів Віктора Бобиренка і з впененість можу сказати, що це людина, яка знає свою справу на всі 100%. Яка б не була тема тренінгу: «Як протидіяти корупції, бюджетні кошти», «Як спілкуватися з адміністрацією ВНЗ. Лобізм», Віктор дуже доступно доносить інформацію з цікавими прикладами та «анекдотами в тєму», а практичні завдання в групах зближують учасників з різних міст Сумської та Харківської областей.
Перевезення та поселення відбувалося організовано та швидко. А в кінці дня ми в дружній та комфортній атмосфері спілкувалися, співали пісні та грали в «Криївку».
Тренінги дяді Віті - це неймовірна можливість дізнатись багато цікавої, а головне корисної інформації, повірити в себе і свої сили. А також познайомитись з активними студентами з різних міст.
Ще раз дякую організаторам та тренеру за проведені тренінги:)

  •   Пiдписатися на новi
Михальова Катерина   3075 днів тому   #  

Відвідала тренінг 5-6 грудня. Вражена тим, як подаеться матеріал! Приклади з життя тренера дали змогу зрозуміти, що і в мене все вийде, а найголовніше мотивують робити справи.
Відчуваеться різниця викладання в універі та на тренінгу. Це доброзичлива атмосфера, ти маєш право на помилку. Тобі справді допомогають стати краще!
Так, ми звикли до того, що всі хочуть жити краще, але нічого не роблять, не знають з чого почати..Так ось! Саме такі тренінги дають поштовх на самореалізацію! Дуже задоволена тренінгом, величезна подяка організаторам та тернеру!)
Бо такий досвід є безціннім!!

  •   Пiдписатися на новi
Владимир Гриценко   3075 днів тому   #  

Тренер все зрозуміло пояснює, якщо хтось чтогось не зрозумів, це його вина, а не тренера, інші ж зрозуміли!

  •   Пiдписатися на новi
Карина Петрова   3075 днів тому   #  

Також була саме на цьому тренінгу. Було дуже цікаво слухати про проекти інших людей, разом вчитись на помилках кожного. Якщо ти не можеш прийняти свої помилки, посміхнутись та виправити їх за допомогою великої та крутої команди, яка була на тренінгу, то тут тобі вже ніхто не допоможе.
Щодо вечірньої програми, так вона у такому форматі тренінгів є дуже доречною. Неформальне, "неконспектне" спілкування іноді допомагає краще зрозуміти деякі моменти, дізнатись якісь "фішки" співрозмовників, на які може не вистачати часу протягом дня.

  •   Пiдписатися на новi
Григорій Майоров   3075 днів тому   #  

Був на тренінгу 14-15 листопада. Тренінг виявився насиченим безцінною інформацією про написання грантових заявок та позитивним настроєм усіх присутніх на ньому. Від структури до організації тренінгу- все було на високому рівні. Не згоден з учасниками, котрі писали вище, що "ніяких практичних навичок я не отримав, бо тренер був поганий". Все залежить від бажання сприймати надавану тренером інформацію, а також цілі, з якою приїхав туди.
Загалом все сподобалось, керівникам та організаторам проекту безмежна подяка)

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Булавінова   3075 днів тому   #  

Була на тренінгу 21-22 листопада і можу з упевненістю сказати що тренінг пройшов на високому і гідному рівні. Не розумію як посто усього почутого можна піти з негативними емоціями або взагалі байдужим. Ми мали можливість почути про унікальні проекти і навіть втілити свої ідеї в життя, нехай для початку і тільки на папері. Після двох днів на тренінгу хочеться повернути життя на 180 градусів і плисти по життю в зовсім іншому, новому напрямку. Одна негативна думка це всього навсього крапля в морі вражаючих емоций з якими учасники їхали додому. Мені все дуже сподобалось, і при можливості залюбки відвідую трененгі ще не один раз.

  •   Пiдписатися на новi
Кароліна Інгінова   3074 дні тому   #  

Була на двох тренінгах цього тренера. Віктор Бобиренко - це перша людина, яка відкрила мені очі на багато реалій життя, з якими я ніколи не зіштовхувалася. Це був корисний досвід. Я була на дууууже багатьох тренінгах, і повірте: 1) десь у 90% організації відпрацьовують гранти "шо попало", тобто низька якість тренінгів по усій Україні в незалежності від того, яка організація їх проводить. З тренінгів Віктора Анатолійовича, прийнамні, усі ті знання (про бюджети, діяльність студ. самоврядування, що таке PR), що я отримала, я активно використовую у житті; 2) інтеграційні вечірки - це норма на усіх не одноденних тренінгах. А декому потрібно адекватніше сприймати реальність (ми ж дорослі люди блін!).

  •   Пiдписатися на новi
Євдокимов Дмитро   3074 дні тому   #  

Був на трьох тренінгах цього циклу. Останнього разу відвідав тренінг 5-6го грудня. Це дійсно круто! Я отримав колосальну кількість нових знань ,які можна активно застосовувати у громадському житті. Особливо дякую Віктору Анатолійовичу за незабутню атмосферу! Та прекрасній Олесі за відмінну організацію!

  •   Пiдписатися на новi
Микитка Венгрин   3074 дні тому   #  

Был на тренинге 21-22 ноября. Попал туда спонтанно. По пути мне рассказали о приятной атмосфере, в чем лично убедился позже. Тренинг был очень интересный, на две головы выше и лучше чем скучные пары в универе. На тренинге узнал много нового, познакомился с хорошими людьми и услышал множество полезных вещей и историй от тренера Виктора. Был бы рад еще раз посетить подобный тренинг и пообщаться с тренером) Спасибо вам)
На счет критикующего парня, то это его мнение, он имеет на него право, но он явно не прав, ведь в его сторону прозвучали корректные замечания, при том, что он совсем не стеснялся делать аналогичные замечания в адрес других участников.

  •   Пiдписатися на новi
Мар'ян Пасічник   3074 дні тому   #  

Всім привіт! Мені також пощастило відвідати один із тренінгів на тему "Як спілкуватися з адміністрацією". Ті враження та емоції просто не передати словами.
Після тренінгу я відчув вечичезний приплив енергії, повірив у свої сили, загорівся бажанням не сидіти на місці, а діяти.
На тренінгу я відчував саме дружню атмосферу спілкування, яка дозволяє краще розуміти подану інформацію.
Дуже дякую всім організаторам, та окремо велике спасибі Віктору, за можливість набратися дорогоцінного досвіду, розвиватися, вдосконалюватися, рухатися вперед тощо.
Кажу відверто, при найближчій можливості відвідати тренінг, обов'язково намагатимусь на нього потрапити, адже це надзвичайно цікаво та круто. Окремо хочу відзначити й те, що це унікальна можливість познайомитися зі своїми ровесниками - активними та позитивними молодими людьми.
Сподіваюся, що кожен із нас зуміє скористатися набутими знаннями із тренінгів.
Р.s.: "Мрійте - рухайтесь - здобувайте!".

  •   Пiдписатися на новi
Ангеліна Кованда   3074 дні тому   #  

Була на тренінгу щодо написання грантової заявки, всим більш ніж задоволена. Категорично не розумію першого коменту, не згодна з автором. Якщо у вас щось в особисному плані не склалося, не змогли гідно сприйняти експертну критику, це ваші проблеми. Тренінги є реальним поштовхом, імпульсом аби зробити щось суттєве, адже інколи навіть не знаєш своїх можливостей. Саме такі тренери та заходи їх відкривають. А якщо вам несприйнятливий формат нормального живого спілкування, коли не можете нормально реагувати на підказки та коректури то треба починати з себе. Коли приянятним є формат сухої лекції в універі, то просто не треба їхати на такі заходи - сидіть вдома та не псуйте повітря.

  •   Пiдписатися на новi
Аліса Зарудня   3073 дні тому   #  

Дуже гарний тренінг, дякую організаторам! Була на багатьох тренінгах, але на цьому була дуже захоплена подачі інформації тренером Віктором Бобиренко! Приємна та комфортна атмосфера, важлива інформація, яку ніде не знайдешь, виконання плану тренінгу на всі 100%. З Андрієм не згодна зовсім! Віктор Анатлійович, Олеся та вся ваша команда-ВИ СУПЕР!!! Бажаю вам успіхів і чекаю з нетерпінням нових тренінгів та майстер-класів!!!

  •   Пiдписатися на новi
Кузнецова Вікторія   3073 дні тому   #  

Присоединяюсь ко многим выше написанным отзывам! На трененгах Виктора Бобыренко была впервые, и после первого поняла, что это мой не последний тренинг у него, ибо у него особенная подача информации. Нет обыденных "сухих" терминов, текстов. Все из личного опыта, ясно, доходчиво и понятно! Также спасибо организаторам!

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Болкун   3066 днів тому   #  

Шановне панство! Мені довелося побувати на цьому заході і ось що можу сказати: як колега з Департаменту освіти м.Харкова та член асоціації молодих вчених та спеціалістів була задоволена якістю викладання та легкістю матеріального доробку нашої зустрічі! Хочу наголосити на тому, що специфіка та тематика організаційного складу була збудована професійно, а сам захід мав форму чітку та інформативну для побудови своєї роботи! Завдяки Вашому тренінгу маю на меті розширити свої професійні знання у подальшому.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.