bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Сертифікований енергоменеджер»
04.06.2015

Асоціація інженерів енергетиків України (АЕЕ Україна) в рамках впровадження проекту USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» оголошує конкурс серед спеціалістів в сфері енергетичного менеджменту для підготовки та проходження сертифікації енергоменеджерів відповідно до вимог міжнародної Асоціації інженерів енергетиків, США (АЕЕ) «Сертифікований енергоменеджер».

Система сертифікації спеціалістів АЕЕ є однією з найбільш престижних систем сертифікації фахівців в галузі енергетики в світі. Сучасне бачення якості та компетенції АЕЕ формується на підставі багаторічного вивчення вимог роботодавців та досвіду підготовки кадрів в США та світі. Результати вивчення та узагальнення досвіду трансформовані у вимоги до компетентності фахівців з енергоменеджменту, в тому числі у вимоги до змісту підготовки та зовнішньої незалежної сертифікації.

Міжнародна програма сертифікації енергоменеджмерів АЕЕ орієнтована на впровадження найкращих міжнародних практик та передбачає врахування вимог міжнародних та національних стандартів з енергетичного менеджменту.

Тренінг та екзаменація відбудеться 06.07.2015 – 11.07.2015 в м. Київ.

Участь в сертифікаційному курсі безкоштовна. Учасники з інших міст України отримають компенсацію проживання та добові.

Процедура подачі заявки

Для участі необхідно заповнити Заяву, що розміщено на сайті АЕЕ Україна  (www.aee-ua.org) та з усіма необхідними документами надати в електронному вигляді в адресу [email protected].

Кінцевий термін подачі заявок: 14.06.2015р. 23:59 за Київським часом.

Комісією буде відібрано 20 спеціалістів, що матимуть змогу пройти підготовку та отримати сертифікат міжнародного зразка за програмою «Сертифікований енергоменеджер», з яких 5 найкращих за результатами екзаменації матимуть змогу отримати кваліфікацію тренера за відповідною програмою.

Організаційні деталі проведення сертифікаційного курсу будуть повідомлені відібраним учасниками після закінчення терміну подачі заявок.

Контакти

Коментарі

Микола Чередник   3241 день тому   #  

заява в додатку не вантажиться

  •   Пiдписатися на новi
Хренова Вікторія    3240 днів тому   #  

Микола, доброго дня! Виправили.

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Красільнікова   3235 днів тому   #  

неможливо завантажити заявку

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.