bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у всеукраїнському тренінговому курсі на основі посібника «Компас»
06.10.2014

У місті Львів 3-7 листопада 2014 року проводитиметься всеукраїнський  тренінговий курс на основі посібника «Компас»  для молодіжних тренерів щодо освіти з прав людини та вирішення конфліктів.

Курс побудований на використанні перекладеного та опублікованого посібника «Компас» в Україні та має на меті зробити інструмент доступним для застосування у роботі з молоддю та правопросвіті.

Захід є частиною Рамкової програми співробітництва у сфері молодіжної політики на 2014-2015 роки між Україною та Радою Європи.

Співорганізаторами тренінгового курсу є Департамент молоді Ради Європи та Міністерство молоді та спорту України у співпраці  із громадською організацією «Центр громадської адвокатури».

Дати проведення тренінгового курсу: 3-7 листопада 2014 р. Участь у всіх сесіях курсу протягом 5 тренінгових днів є обов’язковою.

Учасники

Учасниками тренінгового курсу стануть 30 тренерів, соціальних молодіжних працівників, молодіжних лідерів, мультиплікаторів із різних регіонів України.

Учасники можуть не мати значних знань у сфері прав людини чи  освіти з прав людини, проте вони повинні мати мінімальний досвід у реалізації заходів неформальної освіти та роботи з молоддю в Україні.

Запрошуються учасники із усіх регіонів України. Процес відбору 30 учасників буде здійснюватись організаторами за такими критеріями:

  • Досвід та роль у роботі з молоддю та неформальній освіті як молодіжного лідера, молодіжного соціального працівника, тренера чи освітянина в Україні;
  • Мотивація здійснювати освіту у сфері прав людини для молоді та підтримувати підходи мирного вирішення конфліктів в Україні;
  • Подальша діяльність та проекти підтримуються його/її молодіжною організацією чи правозахисною організацією, органом влади у сфері молодіжної політики/установою з роботи з молоддю.
  • Вік: пріоритет надається заявникам у віці від 18 до 35 років.

Фінансові питання участі

Витрати, які стосуються доїзду до місця проведення заходу (міста Львова) і в зворотному напрямку,  проживання та перебування у місці проведення заходу покривається організаторами.

Подання заявок на участь та реєстраційні процедури

Для участі в тренінговому курсі зацікавлені учасники повинні подати заявку в он-лайн формі www.youthapplications.coe.int   до 20 жовтня 2014 року.

Конкурсний комітет здійснить обрання учасників, враховуючи досвід та мотивацію учасника.  Заявники будуть поінформовані про результати не пізніше 23 жовтня 2014 року.

 Контактна інформація щодо логістики: Мар’яна Багній,  менеджер заходу, ГО «Центр громадської адвокатури», Львів, пр.Чорновола, 63, оф.706, [email protected], 0978641345. 

Контакти

Коментарі

Олена Мальченко   3509 днів тому   #  

Скажіть як можна подати заявку?

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Яцків   3509 днів тому   #  

Доброго дня!
Для тих, хто бажає подати заявку на участь у всеукраїнському тренінговому курсі на основі посібника «Компас» для молодіжних тренерів щодо освіти з прав людини та вирішення конфліктів, прохання заходити за ось цим посиланням http://youthapplications.coe.int/. І тільки після реєстрації можна отримати доступ до заявки.
З повагою,
Мар'яна Багній
Центр громадської адвокатури

  •   Пiдписатися на новi
Валентина Третяк   3491 день тому   #  

Доброго дня! А коли будуть результати відбору?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.