bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кухня соціального підприємництва-V
02.04.2014

13-14 травня 2014 року у Школі соціальної роботи НаУКМА відбудеться 2-денний тренінг «Кухня соціального підприємництва – V: українські рецепти»! Організатор тренінгу – Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи» за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Тренер-кухар - Василь Назарук, підприємець, керівник ВРЦ розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», ст. викладач ШСР НаУКМА.

Особливостями Кухні 5-го сезону стануть рецепти вітчизняних успішних соціальних підприємств, майстер-клас від соціального підприємця та майстер клас від працівника комерційного банку.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Витрати, пов’язані із дорогою, проживанням та харчуванням учасники покривають самостійно.

Кількість учасників тренінгу є обмеженою (16 осіб). Для участі в тренінгу просимо заповнити аплікаційну форму (в додатку) та надіслати її до 08.05.2014 р. на електронну адресу nazaruk@socialbusiness.in.ua

Підтримка проекту “Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», що виконується громадською організацією «Молодіжний центр з проблем трансформації соціальної сфери «СОЦІУМ-ХХІ», була здійснена Міжнародним фондом «Відродження» та Фондом Східна Європа за рахунок коштів, наданих ERSTEStiftung та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проект виконується в рамках програми «Розвиток соціального підприємництва в Україні», що є спільною ініціативоюБританської Ради в Україні, Фонду Східна Європа,PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку та Міжнародного фонду «Відродження». 

Контакти

Коментарі

Василь Назарук   3645 днів тому   #  

Вже готується книга рецептів успішних соціальних підприємств України. На тренінгу подамо.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.