bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг “Ефективний менеджмент волонтерських програм”
28.10.2013

6-7 грудня 2013 року у Києві відбудеться дводенний тренінг "Ефективний менеджмент волонтерських програм" для представників громадських організацій України. Організатор тренінгу: Центр волонтеріату "Добра Воля".

  • Структура волонтерської програми
  • Функції менеджменту волонтерської програми
  • Оцінка ефективності волонтерської програми
  • Підготовка організації до роботи з волонтерами
  • Практичні завдання на основі реальних волонтерських програм

Тренінг буде корисним координаторам та менеджерам волонтерських програм, керівникам громадських та благодійних організацій, лідерам місцевих громад.

Для участі в тренінгу необхідно подати заявку, в якій вказати таку інформацію:

  • Назва організації
  • Адреса організації (в т.ч. адреса веб-сайту організації)
  • Ім’я та прізвище учасника
  • Посада учасника в організації
  • Електронна пошта учасника
  • Мобільний телефон учасника
  • Досвід менеджменту/координації діяльності волонтерів (опис до 100 слів)
  • Проблеми, що супроводжують менеджмент/координацію діяльності волонтерів (зазначте 3 основні проблеми).

Заявку необхідно надіслати до 18:00 18 листопада 2013 року на електронну адресу [email protected]

Відібрані учасники будуть запрошені на захід не пізніше 25 листопада 2013 року.

УВАГА!!! Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням 6-7 грудня 2013р. (обіди та перерви на каву). Для представників регіональних організацій участь у тренінгу безкоштовна. Для представників київських організацій розмір реєстраційного внескускладає 400 грн. за учасника.

У разі необхідності, учасникам з інших міст організатори допоможуть із забезпеченням проживання з 6 по 7 грудня 2013р.

Будемо раді вітати вас на тренінгу “Ефективний менеджмент волонтерських програм”!

Кількість учасників обмежена.

Контакти:

Лисенко Тетяна, Центр волонтеріату “Добра Воля”, [email protected]

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   3825 днів тому   #  

Була учасником одного з тренінгів. Рекомендую всім NGO-шнікам, які працюють з волонтерами. Це реальний досвід і вміння написати правильно і доступно волонтерську програму.

  •   Пiдписатися на новi
Котулев Дмитро   3813 днів тому   #  

нажаль, пропустив цю нагоду...

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Лисенко   3825 днів тому   #  

Дякуємо, Анно! Приємно читати такі відгуки від професіоналів.
На наших тренінгах зібрані поради та методи для написання та впровадження волонтерських програм із власного досвіду команди ЦВ "Добра Воля". Із задоволенням чекаємо на наших тренінгах

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Алєксєєнко   3824 дні тому   #  

У цьому році мала честь отримати нагороду "Волонтер року 2012". Дякую! Приємно, що моя праця не залишилася непомітною у столиці, однак прикро, що місцеві чиновники ігнорують громадські організації, і тільки роблять вигляд, що ніби-то співпрацюють з нами. Насправді всі наші ініціативи тонуть у морі байдужості та бездіяльності дрібних начальничків, і ота вихолощена гром. рада при РДА лише дратує громадських активістів, бо користі у такому спілкуванні поки що немає. НАВЧІТЬ, як мотивувати державних службовців йти на діалог "рівний - рівному", і як гром. активістам залучати бюджетників до співпраці на виконання проектів на безоплатній основі.

  •   Пiдписатися на новi
Анна Чайковська   3823 дні тому   #  

Вікторія, Ви піднімаєте цікаве і важливе питання. Це співпраця з владою. У випадку ІГС, це в першу чергу співпраця з управліннями чи департаментами з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю відповідних ОДА чи РДА. Це окрема тема і інший тренінг. Для багатьох представників ГО було б корисно пройти таке навчання.

  •   Пiдписатися на новi
Вікторія Алєксєєнко   3823 дні тому   #  

Згодна, що у минулому коментарі я відхилилася від чітко означеної тематики волонтерства. Але то був емоційний сплеск, бо повернулася з тої ж таки гром. ради, яку організував наш відділ комунікацій з громадськістю (саме так нині називаються відділи внутрішньої політики при РДА). Навчання треба проводити СПІЛЬНО для ГО-шників і спеціалістів цих відділів. Якщо окремо - то неефективно.
Щойно я спілкувалася з головою ГО дітей-інвалідів, яка теж переймається питаннями залучення волонтерів. Сама вона волонтерує та займається благодійною діяльністю вже давно. І ми спільно з нею готуємо матеріал до чергового номеру нашої громадської газети про волонтерсво і благодійність. І у нас виникає багато питань: як організувати у нас школу волонтерів, створити місцевий центр соціальної реабілітації для сімей, у яких проживають діти-інваліди, хто допоможе організовувати літній відпочинок та оздоровлення дітей-інвалідів із соціально незахищених родин; яким чином налагодити збір коштів на проведення дня інваліда... Перелік цих питань-проблем досить масштабний, особливо для таких віддалених від цивілізації регіонів як Бессарабія.

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Лисенко   3823 дні тому   #  

Дякую, Анно. Щодо коментарів Вікторії. На жаль, таке трапляється. Сподіваюсь, що, після опрацювання на тренінгу теми "Оцінка ефективності волонтерської програми", подібні випадки в роботі організацій будуть зустрічатися рідше.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.