bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стратегічні сесії для ОГС на тему співпраці з бізнес-компаніями
03.04.2012

Центр «Розвиток КСВ» в рамках Проекту «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER) оголошує про прийом заявок від регіональних громадських організацій на участь у стратегічних сесіях «Як працювати з компаніями в рамках корпоративної соціальної відповідальності».

Сесії відбудуться 10-12 квітня у м. Київ.

Під час стратегічних сесій громадські організації:

  • отримають нагоду дізнатися про корпоративну соціальну відповідальність «з перших вуст»: від найбільших компаній України і обговорити співробітництва з ними;
  • зможуть поспілкуватися та налагодити партнерство з представниками провідних компаній України;
  • дізнаються про можливу співпрацю з Центром «Розвиток КСВ» в рамках ініціатив та проектів Центру на регіональному рівні;
  • спланують першу спільну акцію – Національний день корпоративного волонтерства та моделі залучення компаній. Компанії, які будуть запрошені до участі: ДТЕК, Метінвест, Ернст енд Янг, МЕТРО, life:), Київстар, Tetra Pak, Platinum Bank, та інші.

Хто може стати учасником: регіональна організація, включаючи організацію з міста Київ, що має досвід співпраці із бізнесом або бажає системно працювати з компаніями.

Якщо організатор отримає декілька реєстраційних форм від різних організацій одного регіону, організацію обиратимуть представники Центру «Розвиток КСВ» та Проекту UNITER.

Важливо: Центр не оплачує проживання та проїзд, розглядаючи ці витрати як інвестиції самих неурядових організацій в розвиток свого потенціалу співпраці з бізнесом. Організації можуть звертатися до інших фондів та компаній щодо відшкодування цих витрат. В той же час, Центр забезпечує роздатковими матеріалами, харчуванням під час сесій, та змістовною інформацією.

За результатами стратегічних сесій регіональна неурядова організація зможе краще зрозуміти:

  • що таке КСВ;
  • як спілкуватися з компаніями та налагоджувати тривалі партнерства;
  • які проекти компанії підтримують;
  • як працює корпоративне волонтерство;
  • як стати регіональним координатором Національного Дня корпоративного волонтерства.

Для реєстрації: просимо Вас заповнити реєстраційну форму та надіслати на мейл [email protected] до 5 квітня 2012 р. 18.00.

З питань участі в стратегічних сесіях, звертайтесь: Губанкова Олена, Центр «Розвиток КСВ», (044) 280 11 47.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.