bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з питань дотримання права на освіту
26.08.2011

Із серпня 2011 року у Львівській області розпочинається програма розвитку місцевих ініціатив, спрямованих на усунення порушень права на освіту, виявлених під час попереднього моніторингу, що проводився у першій половині 2011 року.

Запрошуємо долучитись до програми усіх, кого хвилюють проблеми дотримання права на освіту у середніх школах Львівської області та хто готовий працювати у цьому напрямку, а також тих, хто хоче поглибити свої знання та відпрацювати навички планування та реалізації адвокаційних програм, спрямованих на захист інтересів суспільства.

Програма передбачає ініціювання місцевою громадою заходів, спрямованих на захист права на освіту, методичний та юридичний супровід яких забезпечуватиметься Регіональний благодійний фонд «Резонанс».

Першим етапом програми є проведення 5-денного семінару з питань дотримання права на освіту та планування дій, спрямованих на усунення порушень у цій сфері. Під час семінару учасники ознайомляться із українськими та міжнародними стандартами дотримання права на освіту, обговорять існуючі проблеми та можливі спільні дії, спрямовані на вирішення цих проблем.

Семінар буде проводитись із використанням інноваційних підходів до планування кампаній на захист прав людини. Очікується, що після закінчення семінару його учасники будуть реалізовувати заплановані ініціативи на місцях та презентують результати на підсумковій конференції, яка відбудеться у березні наступного року. Семінар проходитиме неподалік Львова з 12 по 17 жовтня 2011 року.

Для того, щоб взяти участь у семінарі, необхідно підготувати резюме (автобіографію) та короткий (до 2 сторінок) мотиваційний лист, в якому вказати, чому саме Ви хочете взяти участь у програмі.

Резюме (автобіографії) та мотиваційні листи необхідно надіслати до 20 вересня 2011 року поштою на адресу: РБФ „Резонанс” а/с 1793, м. Львів, 79016, або електронною поштою на адресу: [email protected]

У листі просимо також вказати контактну адресу та телефон.

За додатковою інформацією просимо звертатись до асистента координатора Стефанії Тимків за тел.: 063 072 10 56 або до керівника проекту Олени Грабовської за тел.: 066 721 01 16, а також на адресу електронної пошти: [email protected]

Проект впроваджується Регіональним благодійним фондом «Резонанс», а його реалізація стала можливою завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012рр.

Контакти

Коментарі

Тимчук Тарас    4619 днів тому   #  

"Семінар буде проводитись із використанням інноваційних підходів до планування кампаній на захист прав людини" - це вже цікаво. Пані Олено, можете поділитись деталями

  •   Пiдписатися на новi
Олена Грабовська   4618 днів тому   #  

Звичайно. Протягом місяця після закінчення заходу розширений звіт буде розміщено на сторінці РБФ "Резонанс" http://resonance.at.ua та на сторінці тренерської групи "Діалог" у Facebook: https://www.facebook.com/dialog.training
Слідкуйте за новинами.

До речі, кнопка "Зайти" у верхньому правому кутку не працює

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4616 днів тому   #  

пані Олено, дякую за відповідь. Хоча з Вашої відповіді я так і не зрозумів у чому інноваційність методики. Може все таки поділитесь інформацією:)? Щодо кнопки "зайти" - то інколи бувають глюки, які напевне зумовлені природою/налаштуваннями Вашого браузера. Спробуйте очистити кеш - має працювати (а Ви яким браузером користуєтесь?)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.