bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сільський зелений туризм для осіб з інвалідністю
12.05.2011

Краківський сільськогосподарський університет (Краків, Польща) спільно з Товариством «Зелений хрест» (Львів) в рамках проекту ”Підтримка активізації неповносправних мешканців українських сіл з ціллю покращення якості їх життя через розвиток сільського туризму як інструменту професійної зайнятості”. проводитиме семінар «Сільський зелений туризм для осіб з інвалідністю в АР Крим».

Семінар відбудеться 20-22 травня 2011 року  у м. Сімферополь, Кримської АР Учасниками можуть бути мешканці Криму. Учасники: 25 осіб, з котрих 15 власників агроосель, які планують (проводять) діяльність з прийому неповносправних відпочиваючих, та 10 осіб з інвалідністю або особи що мають в сім’ї осіб з інвалідністю, які бажають розпочати діяльність в сільському - зеленому туризмі.

Термін подання заявок для участі у семінарі до 15 травня 2011 року за тел./факс 032 2445607 або на електронну адресу [email protected] .

Відібрані на конкурсних засадах учасники будуть повідомлені про відбір в термін до 18 травня 2011 року.

Проект співфінансується в рамках Польської програми розвитку cпівробітництва Міністерства закордонних справ у 2011 році. Організатори покривають учасникам витрати на участь в семінарі.

Контакти

Коментарі

Нишкур Тетяна   4734 дні тому   #  

Мы представители соседней области Херсонской."Водный лабиринт" имеем опыт работы с ( осіб з інвалідністю )ограничение по зрению и вовсе не зрячие.На youtube видеоролик "Когда лабиринт дарит радость" и слайдопрезентазия на Pecha Kucha, можно наглядно показать примеры работы.wwwbaidarka.kherson.ua

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Сухобойченко   4733 дні тому   #  

В Євпаторії є невелика оселя, яку зробив Сергій Рехлицький. Він без ніг. Займається підводним плаванням, має електромобіль, займається підводною археологією. Створює зараз громадську організацію. Просить ввести його в громадський сектор та налагодити зв"язки з громадськими діячами по темі активного дозвілля для інвалідів.
Сайт http://www.piramides.com.ua/

  •   Пiдписатися на новi
Нишкур Тетяна   4733 дні тому   #  

Для получения информации рекомендую посетить( Библиомист)bibliomist...... сайт и туризм без барьеров.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.