bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась Кримська Школа Громадської Активності
08.11.2010

В перший тиждень листопада в кримському місті Судак відбулась 5-денна Школа Громадської Активності для 20 представників громадських організацій із степових районів АР Крим.

Школа відбулась в рамках проекту «Кримський громадський простір», який реалізовує громадська організація Центр Регіонального Розвитку «Топ-Кая» за фінансової підтримки Національного фонду демократії США.

У навчанні взяли участь 20 представників громадських організацій з різних міст та сіл степових районів АР Крим. Учасники Школи представляли достатньо широкий спектр громадських організацій та ініціативних груп, які працюють в різних сферах, таких як: робота з місцевими громадами, інвалідами, молоддю, фермерами і т. д.

Заняття проводили тренери міжнародного рівня Андрій Круп’як та Василь Полуйко. Андрій Круп’як підкреслив важливість проведення подібного навчання для представників громадських організацій та ініціативних груп, які активно працюють задля вирішення місцевих проблем в своїх громадах. Також він зазначив життєву необхідність активної та ефективної співпраці між громадськими організацій, які активно працюють в степових районах Криму, задля консолідування зусиль по розбудові громадянського суспільства на місцевому рівні.

Програма Школи Громадської Активності була дуже об’ємною та насиченою. Учасники отримали знання та практичні навички в таких сферах життєдіяльності громадських організацій як: менеджмент проектів, робота в команді, зв’язки з громадськістю, ефективне партнерство і побудова коаліцій та основи адвокасі.

Заняття проходили в формі інтерактивних занять: рольові ігри, робота з кейс-стаді, робота в малих групах, дискусії, мозкові штурми тощо. Ввечері після занять відбувались презентації діяльності та здобутків громадських організацій та ініціативних груп, представники яких були учасниками Школи.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.