bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Додаток Adobe Express Premium вже доступний в каталозі TechSoup Україна
21.11.2022

Відтепер через програму TechSoup Україна неприбуткові організації та публічні бібліотеки України можуть отримати онлайн та мобільний додаток для створення соціальної графіки, відео та інших матеріалів Adobe Express Premium. Організації можуть запросити до 10 безкоштовних ліцензій на рік. 

Додаток Adobe Express в першу чергу підійде тим організаціям, які не мають досвіду роботи в графічному дизайні, оскільки вбудовані програмні шаблони дозволяють створювати різноманітний контент навіть новачкам. 

 

Ви можете використовувати Adobe Express Premium для того, щоб: 

  • •  Застосовуючи готові шаблони, створювати зображення для соціальних мереж, сторіз та ескізів, а також плакатів, флаєрів, візитівок, логотипів тощо. 
  • •  Додавати стокові зображення до свого контенту завдяки доступу до безкоштовної колекції фотографій Adobe Stock. Вибирайте з тисяч ліцензійних шрифтів у бібліотеці Adobe Fonts. 
  • •  Додавати ефекти та елементи дизайну, видаляти фон з фотографій, підлаштовувати елементи під будь-який розмір тощо.  
  • •  Завантажувати логотип, шрифти та кольори вашого бренду та використовувати їх у будь-якому дизайні. Ділитися шаблонами, ресурсами та фірмовою айдентикою з усією командою, щоб контент відповідав вашому стилю. 

 

Програма передбачає річну підписку на план Adobe Express Premium для одного користувача, яку можна використовувати на двох пристроях. Організація може запросити до 10 безкоштовних ліцензій на рік. Для того, щоб продовжити використання додатку Adobe Express Premium наступного року, перед закінченням терміну дії підписки користувачам необхідно поновити свій запит через TechSoup Україна. Якщо ви не поновите або не скасуєте підписку, Adobe переведе ваш акаунт на загальні умови та повний тарифний план.

Якщо вам потрібні ширші можливості для роботи з графікою, Adobe пропонує неприбутковим організаціям України отримати на пільгових умовах Adobe Creative Cloud – колекцію креативних дизайнерських програм для настільних ПК, а також серію мобільних додатків та сервісів для проєктування, розробки та публікації графічного, відео-, аудіо- та інтерактивного контенту для друку, веб-застосування та мобільних пристроїв. На умовах пожертвування ви можете запросити Photoshop Elements 2023 and Premiere Elements 2023 Bundle - продукт, що поєднує дві програми Adobe. Photoshop Elements - це інструмент для редагування, ретушування, оптимізації та розповсюдження цифрових зображень. Premiere Elements - інструмент для редагування та публікації цифрових відео.

 

***

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДАБЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйте свою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників! 

Коментарі

Edgar Club   467 днів тому   #  

Досі пише В ОЧІКУВАННІ ПЕРЕВІРКИ в каталозі на https://ukraine.techsoup.global/node/6268
Що це та як пройти перевірку?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   466 днів тому   #  

Добрий день. З даним питанням зверніться, будь ласка, за адреcою електронної пошти [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.