bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пройдіть опитування щодо стану цифрової рівності до 31 серпня
01.08.2022

Ресурсний центр ГУРТ запрошує керівників та менеджерів українських ОГС взяти участь у глобальному дослідженні стану цифрової рівності. Надання відповідей займе не більше 20 хвилин, а вплив ваших відповідей сягне, без перебільшення, планетарного масштабу. 

Зверніть увагу: вперше дійсно глобальне дослідження у сфері компетенції громадянського суспільства доступне українською мовою. Давайте спільно зробимо так, щоб кількість відповідей українською мовою посіла почесне місце серед впливових мов світу. Звісно, ми навіть не припускаємо, що представник української ОГС скористається можливістю надати відповіді хуйлостанською мовою. 

Для того, щоб оцінити усю красу дизайну глобального опитування, варто розпочати шлях зі стартової сторінки. Для вибору української мови треба на цій сторінці клікнути на меню мов та обрати у списку пункт «Ukrainian – українська мова» (останній пункт списку). 

 

 

Після того, як ви обрали українську мову, треба клікнути на кнопку «Take the survey».  

 

Ви потрапляєте на вітальну сторінку опитувальника і можете надавати відповіді, перемикаючи сторінки опитувальника. 

 

 

Сам опитувальник складено так, щоб звернути увагу представників ОГС на важливі аспекти цифрової рівності, які ми можемо не помічати у нашій повсякденній діяльності. 

Опитувальник доступний до 31 серпня 2022 року. Просимо не зволікати із наданням відповідей, а також закликаємо всіх активно поширювати інформацію про це дослідження та запрошувати своїх колег взяти у ньому участь, аби голос громадянського суспільства України став одним з найпотужніших у світі. 

 

Дослідження стану цифрової рівності проводиться Connect Humanity – Фондом за цифрову рівність, у співпраці з Глобальною мережею TechSoup, представником якої в Україні є Ресурсний центр ГУРТ

 

Коментарі

Павло Федик   620 днів тому   #  

Супер, вдалось використати і для внутрішнього аудиту і обговорення в нашій спільноті

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   616 днів тому   #  

Добрий день, Павло. Дякуємо що пройшли опитування та поділилися перевагами, які вдалося використати!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.