bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Звернення ГУРТа
19.04.2022

Слава Україні!

Організації громадянського суспільства України роблять свій вагомий внесок у нашу перемогу. Місія ГУРТа полягає у посиленні ваших ініціатив. Дякуємо усім, хто вже долучився до кампанії з мобілізації потенціалу українських ОГС Ми з України. Ми працюємо!

 

Інформуємо:

1. Портал ГУРТ працює. Ваші новини і повідомлення приймаються та модеруються. Якщо ви маєте інформацію, корисну українським ОГС, опублікуйте її у нас. Ми також поширимо ваші повідомлення у соціальних мережах.

2. Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, яку ми виконуємо, також працює. Якщо у вас є потреба отримати пільгове програмне забезпечення для захисту від кібер-загроз, для проведення онлайн заходів або для яскравого оформлення інфографіки про втрати рашиістів, ласкаво просимо скористатися Bitdefender, Zoom, Tableau та іншим пільговим програмним забезпеченням з нашого каталогу.

 

Усі зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна кошти будуть спрямовані на фінансування діяльності Фонду «Повернись живим». Закликаємо українські ОГС закладати у бюджети грантів кошти на отримання пільгового програмного забезпечення. Міжнародні донори радо підтримають вас, а ви, замовляючи пільгове програмне забезпечення, підтримаєте наближення перемоги України над рашизмом.

 

Пропонуємо ознайомитися з думками щодо ролі лідерів українських ОГС у визначенні пріоритетів діяльності міжнародних організацій. Якщо ви хочете поділитися своїми думками про майбутнє України та ролі громадянського суспільства у її відбудові, запрошуємо вести блог на порталі ГУРТ.

 

Україна переможе! Смерть ворогам!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.