bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримай Фонд «Повернись живим», замовляючи пільгове програмне забезпечення через TechSoup Україна
28.10.2021

Упродовж листопада та грудня 2021 року 10% вартості замовлень пільгового програмного забезпечення через TechSoup Україна передаватиметься Фонду «Повернись живим». ГУРТ запрошує неприбуткові організації України на надзвичайно вигідних умовах покращити власний технічний потенціал та цифрову безпеку, одночасно долучаючись до підтримки діяльності Фонду «Повернись живим» - благодійного фонду допомоги армії. 

Ця акція проводиться вже втретє. Минулого року Фонду «Повернись живим» було передано 20 тисяч гривень.
 
TechSoup Україна пропонує українським неприбутковим організаціям сучасне програмне забезпечення та хмарні рішення від провідних виробників: Microsoft, Adobe, Amazon, Zoom, Asana та ін. Повний каталог пільгового софту доступний за посиланням.
Зверніть увагу, Microsoft суттєво змінює свою програму пожертвування пільгового програмного забезпечення з 4 квітня 2022 року. Рекомендуємо не зволікати із замовленням потрібного вам програмного забезпечення від Microsoft, поки таке програмне забезпечення доступне на надзвичайно вигідних умовах. Важливо пам’ятати, що з січня 2022 Microsoft також змінюватиме процедуру надання свого програмного забезпечення, що може зробити процес його отримання більш тривалим. Тож саме зараз час діяти: підвищуй технологічну спроможність своєї організації і тим самим долучись до підтримки Фонду «Повернись живим».
 
Якщо ваша неприбуткова організація ще не зареєстрована на TechSoup Україна, це можна швидко зробити тут.
 
Не знаєте, з чого почати, або потребуєте більше інформації? Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за номером 044 300 24 10.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.