bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує на вебінар  «Чому українські ОГС не користуються хмарними сервісами» 
16.11.2020

У четвер, 19 листопада 2020 року, о 17:00 Ресурсний центр ГУРТ запрошує лідерів та менеджерів організацій громадянського суспільства на безплатний вебінар «Чому українські ОГС не користуються хмарними сервісами». 

Дата:19 листопада 2020 року 

Час: 17:00 – 18:00 

Пандемія COVID-19 та карантинні обмеження змусили організації громадянського суспільства більше використовувати цифрові інструменти. На вебінарі ви дізнаєтеся, з якими викликами зіштовхнулись українські ОГС в 2020 році у сфері використання інформаційно-комунікаційних технологій та як їх подолати. Під час вебінару ми обговоримо, чому українські ОГС не користуються хмарними сервісами. 

У межах вебінару відбудеться презентація результатів дослідження потреб українських організацій громадянського суспільства в інформаційно-комунікаційних технологіях.  

Спікери вебінару: 

  • üЮрій Мацик, директор директорату розвитку цифрової інфраструктури Міністерства цифрової трансформації
  • üЮрій Кілочицький, керівник відділу по роботі з середнім та малим бізнесом, Microsoft CEE MC 
  • üМаксим Мазипчук, координатор Програми технологічної підтримки НПО України, Ресурсний центр ГУРТ 

Реєстрація за посиланням

Також на вебінарі серед учасників дослідження, яке відбувалося з 7 по 29 вересня 2020 року, відбудеться розіграш цінних подарунків. 

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 16:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та посилання на вебінар організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану під час реєстрації електронну адресу. Якщо після реєстрації ви не отримали підтвердження, будь ласка, перевірте папку спам. 

Вебінарна кімната одночасно доступна для 100 учасників. Якщо ви не встигли увійти, будь ласка, приєднуйтеся до трансляції на Facebook-сторінці ГУРТа, яка розпочнеться одночасно із запуском вебінару. 

Вебінар проводиться в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

Анна Чайковська   1254 дні тому   #  

Цікаво і корисно ознайомитись з результатами дослідження потреб українських організацій громадянського суспільства в інформаційно-комунікаційних технологіях.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.