bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ініціативна група розпочала громадське обговорення проекту Статуту Національної мережі ОГС
23.12.2019

Ініціативна група створення Національної мережі пропонує українським ОГС долучитися до громадського обговорення проекту Статуту майбутньої Громадської спілки «Національна мережа організацій громадського суспільства». Обговорення триватиме місяць - до 23:59 23 січня 2020 року.

Щоб узяти участь в обговоренні проекту Статуту, організація має бути підписантом Меморандуму ініціативи створення Національної мережі організацій громадянського суспільства від 24 липня 2019 року.

Цей Меморандум є відкритим для приєднання. Організації громадянського суспільства України, які зацікавлені у створенні Національної мережі і готові долучитися до процесу її формування, підписують Меморандум у режимі електронної реєстрації.

ПРИЄДНАТИСЯ ДО МЕМОРАНДУМУ

ПЕРЕЛІК ОРГАНІЗАЦІЙ ГРОМАДЯНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА, ЯКІ ПРИЄДНАЛИСЯ ДО МЕМОРАНДУМУ

Підписувати Меморандум від імені організації можуть лише посадові особи, які мають на це право, що буде перевірятися через дані у ЄДРПОУ. Після підписання Меморандуму та перевірки достовірності зазначеної інформації на вказану в процесі реєстрації пошту надійде лист із подальшими інструкціями.

Контакти

  • https://csonetwork.org.ua/

Коментарі

Сергій Москвін   1554 дні тому   #  

Як "Національна мережа ОГС" - громадська спілка, до якої треба ще й плати внески, то ми проти такої "мережі". Національна мережа ОГС має бути створена як корпоративна соціальна мережа на базі, наприклад, Workplace, має бути обраний адміністратор. Цього достатньо.

  •   Пiдписатися на новi
Анатолій Рекун   1554 дні тому   #  

То ви хочете, щоб за вашу участь заплатив хтось інший?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.