bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Заощаджуйте на відрядженнях: FlixBus пропонує систему знижок для НУО та бібліотек
11.07.2019

11 червня 2019 року на український ринок вийшов автобусний лоукостер FlixBus, який пропонує подорожі до низки європейських міст. Завдяки TechSoup Україна неурядові організації та бібліотеки мають змогу отримати 20% знижку на необмежену кількість поїздок. Подорожуйте, обмінюйтеся досвідом із іноземними партнерами, заощаджуючи.

 

«Я вирішив скористатися програмою знижок Flixbus, оскільки їхня мережа покриває всю Європу і частину України, у них хороші ціни, а зі знижкою вони стають ще привабливішими! На сьогодні я використав один із 20 наданих ваучерів для налагодження контактів і розбудови партнерської мережі для ГО «Протего» – відвідав ЛГБТ-організацію у Страсбурзі, з якою започаткував міжнародне партнерство. І дістався туди значно дешевше», – розповів директор ГО «Протего» Генрі Дем’яновіч.

Для отримання знижки потрібно зареєструватися на порталі TechSoup Україна та замовити ваучери для отримання знижки. Ваучери надаються безкоштовно.

Важливо! Процедура отримання ваучера з моменту замовлення займає до трьох робочих днів. Будьте уважними – плануйте заздалегідь.

Маєте відрядження в межах України або закордон? Заощаджуйте, замовивши ваучери Flixbus на порталі TechSoup Україна.

«Подібний сервіс, у першу чергу, буде корисний тим НУО, які проводять молодіжні обміни чи разом із колегами з Європи організовують заходи поза межами України. Автобусні квитки у Flixbus часто значно дешевші, ніж квитки на літак, але при цьому забезпечують гарний сервіс», – додав Генрі Дем’яновіч.

Залишилися запитання? Напишіть нам на [email protected] або зателефонуйте за номером 044 296 10 52.

Контакти

Коментарі

Богдана Стельмах   1743 дні тому   #  

Почитала я їх політику конфіденційності - відразу відпало бажання реєструватися, хоча послугами FlixBus користувалася і буду

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1743 дні тому   #  

Вітаю, Богдано! Дякуємо за відгук. Зараз ми працюємо над оновленням політики конфіденційності відповідно до Загального регламенту про захист даних ЄС (GDPR). З повагою, Максим Мазипчук.

  •   Пiдписатися на новi
Богдана Стельмах   1742 дні тому   #  

Дякую! З радістю приєднаюся, якщо політика не буде порушувати права людини

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.