bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вигравайте один із 10 зовнішніх акумуляторів від ГУРТа, відповівши на запитання дослідження
14.11.2018

Ресурсний центр ГУРТ запрошує долучитися до дослідження потреб українських неурядових організацій (НУО) та публічних бібліотек в інформаційно-комунікаційних технологіях (ІКТ). Учасники опитування зможуть взяти участь у розіграші 10 зовнішніх акумуляторів (power bank).

Із 2016 року ГУРТ реалізовує Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій України (TechSoup Україна), яка надає доступ до пільгового програмного забезпечення та хмарних сервісів, а також проводить освітні заходи для підвищення технологічної спроможності українських НУО та публічних бібліотек.

Зважаючи на це, ми прагнемо дізнатися більше про реальні потреби українських НУО та публічних бібліотек в інформаційно-комунікаційних технологіях, щоб запропонувати якісніші послуги в рамках Програми технологічної підтримки.

Опитування займе до 10 хвилин вашого часу. Просимо зацікавлені неурядові організації та публічні бібліотеки до 23:59 30 листопада 2018 року заповнити онлайн-анкету за посиланням.

Контакти

Коментарі

Ігор Журбенко   1971 день тому   #  

А коли визначать щасливчиків?)))

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1971 день тому   #  

Добрий день, пане Ігорю! Лише в п'ятницю закрили форму. Маємо 934 відповіді. Перед проведенням розіграшу перевіримо, щоб не було повторів. А результати разом із записом процесу викладемо на порталі ;) Плануємо розіслати подарунки до 19 грудня!

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Спанчак   1967 днів тому   #  

Доброго дня! А де можна знайти інформацію про щасливчиків?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1967 днів тому   #  

Добрий вечір, Тетяно! Інформацію опублікуємо на порталі. Плануємо розіслати подарунки до 19 грудня.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.