bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурси, програми, гранти для постраждалих у конфлікті на сході
13.03.2017

Ресурсний центр ГУРТ пропонує скористатися однією з цих можливостей для залучення додаткового фінансування та поліпшення роботи Вашої організації. Добірка актуальна для ВПО та інших категорій громадян, котрі постраждали від конфлікту на сході України.

1. Київська ініціативна група Альпбаха оголошує про початок ІІІ Стипендіальної програми для внутрішньо переміщених осіб. Це щорічна стипендіальна програма, яка проводиться з метою надання унікальної можливості для молоді взяти участь у найстарішому європейському форумі – Європейському Форумі Альпбах, який проходить з 16 серпня по 1 вересня 2017 р. у мальовничому селищі Альпбах, Австрія. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

2. Організація «International Alert» надає підтримку громадським ініціативам, що мають на меті сприяння миротворення з урахуванням місцевих потреб громад, у яких наслідки тривалого конфлікту призвели до напруженості у відносинах між різними групами. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Детальніше – тут.

3. Внутрішньо переміщені жінки-підприємці запрошуються до участі у конкурсі бізнес-планів на започаткування підприємницької діяльності чи малого бізнесу в рамках реалізації проекту «Інноваційна програма з розвитку підприємництва внутрішньо переміщених жінок у сільській місцевості». Максимальний розмір гранту на реалізацію одного бізнес-плану становить  до 1000 євро в гривневому еквіваленті. Жінка, яка претендує на отримання гранту, може подати в рамках конкурсу лише одну заявку. Дедлайн - 20 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

4. ГО «Людина в біді» надає гранти для створення нових робочих місць для ВПО. Цей проект спрямований на стимулювання діючого малого та середнього бізнесу, який має потенціал до розширення та створення нових робочих місць для громадян України, що мають статус ВПО та постійно проживають на територіях Донецької області. Дедлайн - 30 квітня 2017 року.

Детальніше – тут.

5. Ще один проект від ГО «Людина в біді». Надається допомога людям, які знаходяться у найбільш скрутному фінансовому становищі. Цей проект створений з метою підтримки людей, які втратили у результаті конфлікту на сході України свої звичайні джерела коштів для життя: працю, малий бізнес, хобі, яке приносило постійний дохід. Підтримка направлена на відновлення таких джерел. Дедлайн - 31 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

6. Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) проводить конкурс соціально значущих міні-проектів серед молоді Маріуполя, Нікольського та Мангушського районів Донецької області. Передбачено фінансування проектів із заявленою на реалізацію сумою до 15 000 грн (проекти, в яких задіяно не менше 30 учасників). За наявності особливих обставин до участі в Конкурсі можуть допускатися проекти на суму до 25 000 грн. Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Детальніше – тут.

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти

Коментарі

Ірина Чорнобай   2588 днів тому   #  

Я не ВПО, мешкаю у м. рубіжне Луганської області. Працюю в КВУ, сама допомагаю ВПО (проект ЄС). Цього місяця переїжджаю до села Маянів Вінни цької області, де син має 0,5 га землі і старий будинок. Село депресивне, немає газу, водогону, роботи, молоді. Син розпочав там пасіку, я хочу зайнятися вирощуванням ягід. Сім’я сина багатодітна - 4 дітей. Ми не постраждали від конфлікту прямо. Але жити одно в регіоні, де відключають світло, лунають залпи гармат і майбутнє невизначене мені лячно. Планую створювати в селі, або хоч в більшому сусідньому селі Ворошилівка (гадаю, буде ОТГ) центр громадської активності. Щоб почати життя на новому місці хотіла б отримати грант на розвитик свого бізнесу. Я вже є підприємцем, але вид діяльності - соціальні послуги. Сама я з села и умію працювати на землі. Я поставила !ні" не тому, що матеріал поганий, просто він виявився не для мене, адже я не ВПО.

  •   Пiдписатися на новi
Панченко Юлія    2588 днів тому   #  

Доброго дня, пані Ірино! Дякуємо за Ваш відгук! Ми постійно публікуємо інформацію про гранти та інші можливості, актуальні для різних категорій громадян. Якщо Ви не знайшли корисної для себе інформації в цій добірці, можете подивитись наш розділ "Гранти" https://www.gurt.org.ua/news/grants/. Сподіваємось, тут Ви знайдете потрібну інформацію.

  •   Пiдписатися на новi
Ірина Чорнобай   2588 днів тому   #  

Дякую, пані Юля, буду дивитися постійно! Благословенної суботи!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.