bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національні консультації до Міжнародного дня волонтера у Львові: медіа-звіт
15.12.2015

5 грудня 2015 року, в Міжнародний день волонтера, в багатофункціональному академічному корпусі Українського католицького університету (м. Львів) відбулися національні консультації «Як інститути громадянського суспільства України можуть підтримати впровадження Цілей сталого розвитку?».

Захід був ініційований Представництвом ООН в Україні, Волонтерами ООН та Ресурсним центром ГУРТ. Регіональними співорганізаторами виступили Львівська обласна організація Спілки Української Молоді спільно з Українським католицьким університетом й Інститутом лідерства та управління УКУ.

До заходу долучилися 16 представників громадських організацій, університетів та церковних комісій Львівщини, які у форматі світового кафе обговорили актуальність Цілей сталого розвитку для України і роль громадського сектору та громади у їх досягненні.

Всі три групи серед найпріоритетніших виділили Ціль №4 Забезпечення всеохоплюючої та якісної загальної освіти та заохочення до навчання упродовж життя усіх категорій населення. Крім цього, львівські активісти запропонували додати до списку Ціль №17 Активізація та посилення глобального партнерства в інтересах сталого розвитку (дві групи), Ціль № 9 Побудова стійкої інфраструктури та сприяння сталому розвиткові індустріалізації та впровадженню інновацій (дві групи), Ціль №3 Забезпечення здорового способу життя та сприяння благополуччю населення усіх вікових категорій, Ціль №16 Сприяння розбудові справедливих, мирних та відкритих спільнот.

«Ми долучилися до цікавої та важливої роботи, яка допоможе проаналізувати основні проблеми в Україні і визначити стратегічні цілі до 2030 року. Залучення представників громадянського суспільства на локальному рівні дуже потрібне для розвитку країни в цілому, бо саме ці люди є місцевими активістами», – поділився враженнями голова громадської організації «Я з повстанського роду» Олег Котис.

Контакти

Коментарі

Галина Бенюк    3046 днів тому   #  

Дуже гарну справу робите!!! Хочемо долучитися до Вашої спільноти

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Фендик   3046 днів тому   #  

Прошу для контакту з нами написати листа - [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.