bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-20 можливостей для активної та творчої молоді
28.07.2015

Досі не розбавили своє літо кольоровими барвами? Досить марнувати час в інтернеті! ГУРТ приготував для вас підбірку цікавих можливостей для того, щоб прогнати нудьгу з вашого життя.

100 Mile Radius competition

Творчий конкурс для фотографів, які захоплюються красою ландшафтів. До участі можна подати одну фотороботу, створену спеціально для конкурсу. Вимоги: jpg (1500 пікселів у висоту). Головний приз – £50.

Дедлайн – 31 липня

Детальніше тут.

КІНОбранч

Міжнародний молодіжний театрально-музичний фестиваль JULA запрошує режисерів віком від 19 до 35 років взяти участь у КІНОбранчі. Відібрані для показу фільми будуть представлені широкій публіці у присутності режисерів в одному з мюнхенських кінотеатрів. Після показу відбудеться розмова з публікою, яка дасть можливість у колі експертів та любителів кіно обговорити як сюжет, так і художню цінність представлених картин.

Дедлайн – 31 липня

Обмеження: вік режисера 19-35 років

Детальніше тут.

Dig It! У пошуках абстрактного мистецтва

Усіх талановитих художників запрошують взяти участь в онлайн-виставці спільноти ArtisTTable під назвою Dig It. В межах виставки творчі роботи з описом і контактами авторів будуть просуватися на сайті протягом місяця. За рішенням журі оберуть трьох переможців, які отримають грошові нагороди. Тема конкурсу – абстракція.

Дедлайн – 2 серпня

Детальніше тут.

TIAF London 2015: Лондонський фестиваль незалежних художників

Фестиваль проходить вже втретє і надасть художникам можливість виставити свої роботи під час найбільш активного тижня Арт року. ТІАФ не бере комісію з продажів. Виставка фестивалю проходитиме у відреставрованому будинку колишньої ткацької фабрики (Rag Factory) в самому серці Брик Лейн.

Дедлайн – 16 серпня

Детальніше тут.

inSPIRACJE Curator Competition

Організатори міжнародного фестивалю inSPIRACJE запрошують художників і кураторів для участі в конкурсі одного з найбільших форумів в області візуальних мистецтв у Польщі. inSPIRACJE Curator Competition – унікальна можливість для людей із різним рівнем досвіду для реалізації інноваційних проектів в галузі візуальних мистецтв. В якості нагороди переможець отримає грошову винагороду, ресурс на виробництво свого проекту, відшкодування витрат на поїздку, а також можливість надати свій внесок у міжнародну подію, яка проходитиме в середині 2016 року.

Дедлайн – 31 серпня

Детальніше тут.

Creative Residency Program

Американський Hambidge Center відкриває набір заявок на участь у програмі арт-резиденції, в межах якої організатори обіцяють допомогти представникам різних художніх дисциплін досліджувати і розвивати свою творчість.

З 1 серпня по 15 вересня можна подати заявку на проживання в період з середини лютого по квітень (тривалість проживання може варіюватися). Проживання в резиденції коштуватиме 200 $ в тиждень, але для тих, хто приїжджає в центр вперше, існує набір стипендій, які компенсують цю суму.

Дедлайн – 15 вересня

Детальніше тут.

ICLAB Intercultural Creativity Laboratory.

Конкурс ідей проектів для двох зон ІКЛАБ – Міжкультурної Творчої Лабораторії, open space розміром 1000m2, мета якого служити творчому вираженню молоді з усього світу. Переможець стане частиною майбутнього архітектурного проекту. Перший приз становить 1000 € без урахування податкових зборів (відповідно до італійського законодавства).

Дедлайн – 15 вересня

Детальніше тут.

5й конкурс короткометражних фільмів GREEN-GO

Конкурс короткометражних фільмів на наступну тематику – наш слід на планеті Земля; дві сторони експлуатації; ти є частиною природи, живи з нею. Переможець у зазначених категоріях отримає подарунковий сертифікат на суму 700 євро у відомому онлайн магазині. Громадська нагорода за фільм, який збере найбільшу кількість голосів на сайті Green-Go – подарунковий сертифікат на суму 500 євро у відомому онлайн магазині.

Дедлайн – 15 вересня

Детальніше тут.

The Malevich Society Competition

Товариство ім. Казимира Малевича в США оголошує конкурс грантів для проведення проектів, пов'язаних із творчістю художника.

Дедлайн – 30 вересня

Детальніше тут.

Initiative Central- and Eastern Europe (InMOE) training

Тривалість: 8-13 вересня 2015 року

Ви є ідеальним кандидатом, якщо:

- старше за 18 років

- розмовляєте англійською

- бажаєте відкрити у собі лідерські здібності

- можете брати участь у тренінгу у цих датах

Дедлайн – 31 липня 2015р.

Детальніше тут.

ICE – International Cooperation Evolution

Ідея проекту: зібрати молодіжних працівників та молодих лідерів для покращення вмінь у написанні проектів, планування ідей для майбутніх спільних активностей.

Де: Poiana Negrii (Vatra Dornei), Румунія

Тривалість: 3-11 жовтня 2015

Критерії: мати досвід у роботі з молоддю / координації проектів, мати бажання подальшого розвитку у сфері молодіжної політики.

Дедлайн – 2 серпня (23:59)

Детальніше за адресою [email protected]

team up! Initiative

Інститут Євро-Атлантичного співробітництва шукає учасників для проекту team up! Initiative, який відбудеться 12-17 жовтня 2015 р. в Берліні. Він стане платформою для обміну досвідом представників НГО, що працюють в сфері демократії та ефективного управління. Мета проекту – забезпечити передачу знань і найкращих практик в недержавному секторі.

Необхідно надіслати н [email protected] англійською мовою наступні документи:

- мотиваційний лист

- резюме

- інформацію про свою громадську організацію

Дедлайн – 2 серпня (23:59)

Детальніше за адресою [email protected] (Антон Писаренко)

Літня школа «Towards a Liberal Future – Young People Shaping Society in Belarus and Ukraine»

Коли: 13-17 серпня 2015 р.

Де: Україна

Є внесок розміром 15 євро, повертають кошти за дорогу, для участі маєте бути громадяном України, не старше 35 років, з досвідом роботи з молоддю.

Дедлайн –  31 липня 2015 р.

Детальніше тут.

Конкурс мініфільмів до Європейського дня мов

Британська Рада запрошує всіх спробувати себе у кіномистецтві. Все, що потрібно, – уважно прочитати умови конкурсу, вибрати 3 слова з 12-ти запропонованих, увімкнути фантазію, закликати натхнення і зняти короткометражне кіно з використанням обраних слів. Можливо, вийде гарна стрічка, а можливо, міні-шедевр!

Найкращі фільми будуть представлені під час проведення Європейського дня мов у Києві (27 вересня 2015 року). Автор найкращого фільму отримає сертифікат на подорож для двох до однієї з європейських країн. Автори інших фільмів, відзначених Спеціальним Жюрі та гладачами, отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

Дедлайн – 10 вересня 2015 р.

Детальніше тут.

UWC

Заснований наприкінці Другої світової війни рух об'єднаних коледжів світу запрошує представників з усіх куточків світу для вирішення глобальних проблем та отримання якісної освіти. В UWC учні з конфліктних регіонів живуть пліч-о-пліч, займаються волонтерством та розробляють план для покращення світу!

Фіналісти конкурсу матимуть змогу навчатися в одному з 15 коледжів та здобути диплом міжнародного бакалавріату, який відкриває двері до всіх ВУЗів світу! Поспішай, перший тур відбору починається на цьому тижні!

Детальніше тут.  

Грант від Knight-Mozilla

В грант включене стажування в кращих редакціях світу. В конкурсі можуть брати участь митці зі сфери журналістики. Цього року стажування проходитимуть в наступних редакціях: the Los Angeles Times Data Desk, NPR, Vox Media, Frontline, Correct!v, and The Coral Project (a collaboration between the New York Times, the Washington Post, and Mozilla).

Дедлайн – 21 серпня.

Детальніше тут.

Стипендії для проведення науково-дослідних робіт в одному із ВНЗ Австрії

Стипендії надаються магістрам та аспірантам. Тривалість стажування не повинна перевищувати 4 місяці.

Початок стажувань – січень 2016

Дедлайн – 1 вересня

Детальніше тут.

Модель Ради Європи в Україні

Буде відбуватися моделювання двох структурних одиниць – Венеціанської комісії (Європейська комісія за демократію через право) та Комітету міністрів Ради Європи. Захід проходитиме 18-20 вересня 2015 року у Львові. Модель Ради Європи та робота комітетів відбуватиметься на базі Українського католицького університету, а фінальна сесія (підсумок роботи) – у приміщенні сесійної зали Львівської Обласної Ради. До Вашої уваги також лекції і тренінги від цікавих особистостей у сфері дипломатії, міжнародних відносин та громадського життя.

Дедлайн – 1 серпня

Детальніше тут.

Літня школа в сфері безпеки в Косово

Проходитиме з 20 по 26 серпня. Вартість участі – 120 євро. Ця сума включає трьохразове харчування, проживання, навчальні матеріали.

Дедлайн – 17 серпня

Детальніше тут.  

Стипендії для програм PhD в сфері Східних і Південно-Східних Європейських досліджень

Центральні теми досліджень:

- Origins and Forms of Social and Political Change

- Cultural Systems

- Infrastructure, Migration and Transfer of Knowledge

Пошукова робота проводитиметься на базі Мюнхенського чи Регенсбургського університетів.

Дедлайн – 20 серпня.

Детальніше тут

Підготувала Надія Богатир

Контакти

Коментарі

Хренова Вікторія    3140 днів тому   #  

Можливостi на всi смаки)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.