bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

П’ять актуальних можливостей залучити фінансування для громадських організацій
17.03.2015

Хочете впровадити корисний проект, але не знаєте, як покрити витрати? Напишіть грантову заявку та отримайте фінансування для реалізації ідеї!

Представництво Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні запрошує до участі у сьомому конкурсі малих грантів 2015 громадські організації та ініціативні групи з України, які вмотивовані за допомогою практичних і невеликих за обсягом активних дій (проектів) зробити внесок у розвиток громадянського суспільства в Україні та долучитися до активної участі в демократичних процесах у своєму оточенні. Кінцевий термін – 30 березня 2015 року. Детальніше – тут.

Фонд міжнародного розвитку Організації країн експортерів нафти та Програма розвитку ООН запрошують громадські організації з Європи, Центральної Азії та Близького Сходу подати свої проектні ідеї на Міжрегіональний грантовий конкурс від ОФІД-ПРООН та спільно розвивати, перевіряти або розділяти сучасні рішення проблем розвитку, що характерні регіонові. Кінцевий термін – 30 березня 2015 року. Детальніше – тут.

Європейська молодіжна фундація оголосила конкурс грантових заявок на реалізацію пілотних проектів молодіжних громадських організацій. Дедлайн – 1 квітня 2015 року. Детальніше – тут

Європейський Союз (ЄС) прагне визначити актуальні та дієві проектні пропозиції, аби надати оперативну підтримку ініціативам громадянського суспільства, спрямованим на розвиток та консолідацію демократії та верховенства права і посилення поваги до всіх прав людини та основних свобод в Україні. Кінцевий термін для подання вираження зацікавленості – 6 квітня 2015 рокуДетальніше – тут.

USAID оголосила про прийом заявок на програми і заходи щодо вирішення конфліктів в Україні. Дедлайн подання заявки – 20 квітня 2015 рокуДетальніше – тут.

Аудіо-версію матеріалу слухайте на ГУРТрадіо

Контакти

Коментарі

Виктория Яременко   3309 днів тому   #  

приємно, коли твої ідеї мають шанс на реалізацію. спасибі, за можливість.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.