bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Читайте ГУРТ у додатку для iPhone та iPad «Новини України»!
26.01.2015

Для зручнішого користування порталом ГУРТ ми залучаємо нові можливості. Тепер користувачі порталу можуть читати ГУРТ у додатку «Новини України» для iPhone та iPad.

Додаток «Новини України» - це не агрегатор новин у класичному розумінні, а швидше «все о одному». У ньому немає одного потоку новин із різних ресурсів, але є окремий для кожного джерела. Заінсталювавши «Новини України», самостійно шукати інфоресурси потреби немає, адже у додатку вже предвстановлений каталог українських засобів масової інформації, змінити який самостійно неможливо. 

Зовнішній вигляд додатку у дусі часу, на межі простоти і мінімалізму. Для навігації є два екрани: вибір джерела на першому і, відповідно, новинний потік на другому. Перехід між ними здійснюється через символ меню (три горизонтальні паралельні лінії) чи свайпами праворуч-ліворуч. 

Переваги додатку:

  • популярні українських ЗМІ в одному додатку без додаткових пошуків;
  • більшість новин українською мовою;
  • відсутність реклами чи підписки. 

Використовуйте можливості додатку та оперативно отримуйте новини ГУРТа! 

ГУРТ працює для Вас!

Контакти

Коментарі

Анастасия Воскобойникова   3318 днів тому   #  

Це дуже круто! Не завжди є час для пошуку потрібного джерела , аби прочитати актуальну інформацію. Стоячи вранці в транспортному засобі не дуже хочеться сьорфити інтеренетом в пошуках, тим паче якщо він не дуже швидкий. А тут все в одному. Вже качаю)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.