bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ продовжує розвивати мале підприємництво в сільських громадах
19.12.2014

Ресурсний центр ГУРТ продовжує будувати свідому і успішну Україну, реалізовуючи проект «Розвиток малого підприємництва у сільських громадах України» за підтримки Фонду «Монсанто». Вмотивовані підприємці у селах зовсім скоро отримають матеріальну допомогу для реалізації своїх бізнес-ідей.

У середу, 17 грудня, відбулося два засідання конкурсних комісій у м. Умань Черкаської області та м. Ульянівка Кіровоградської області, метою яких було відібрати та номінувати на отримання матеріальної допомоги життєздатні бізнес-ідеї, згенеровані жителями восьми сіл вибраних в процесі реалізації проекту областей.

Учасники подавали до розгляду бізнес-плани, розроблені на тренінгах Ресурсного центру ГУРТ «Розпочни свій бізнес».

Конкурсна комісія складалася з представників Ресурсного центру ГУРТ, Фонду «Монсанто», районних центрів зайнятості та сільських голів населених пунктів учасників. В результаті багатостороннього та конструктивного діалогу відібрали найперспективніші та найцікавіші ідеї бізнесів в селах, які будуть профінансовані в межах проекту.

Незабаром ГУРТ ділитиметься успіхами стартапів на селі.

Довідково

Метою проекту «Розвиток малого підприємництва у сільських громадах України», який впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду «Монсанто», є активізувати підприємницький та лідерський потенціал у мешканців сільських громад та надати матеріальну допомогу для реалізації їх бізнес-ідей.

Проект впроваджується протягом 2014-2015 рр. в селах Грузьке та Перегонівка Голованівського району, Новоселиця та Синьки Ульяновського району Кіровоградської області; селах Городниця та Колодисте Уманського району, Велика Севастянівка та Верхнячка Христинівського району Черкаської області. 

Більше інформації про проекти Ресурсного центру ГУРТ з розвитку дрібного підприємництва читайте на www.gurt.org.ua/biz

 

Контакти

Коментарі

Уляна Дерій   3410 днів тому   #  

Цікава ініціатива. А за яким принципом були обрані вказані населені пункти? Які бізнес-ідеї були підтримані організацією "ГУРТ" та фондом "Монсанто"?

  •   Пiдписатися на новi
Оселедько Таня   3391 день тому   #  

Дякую за питання, Уляно. Обирались бізнес-ідеї за принципом потенційної успішності, адже ми зацікавлені в прибутковості і розвитку бізнесів учасників, які можуть нести користь у свої громади. Враховувались показники інноваційності, маркетингового та фінансового обгрунтування. Наразі, фінальний список ще формується. Стежте за оновленнями на порталі.

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Забожчук   3410 днів тому   #  

Розвиток малого підприємництва, особливо у селі, є хорошим внеском для підтримки економіки країни.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.