bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сільські громади продовжили генерувати бізнес-ідеї з ГУРТом
19.09.2014

Перспективи створення малих підприємств обговорили у чотирьох селах Кіровоградської області. В межах проекту «Розвиток малого підприємництва у сільських громадах України», що реалізується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду «Монсанто», 16-17 вересня пройшли збори сільських громад Кіровоградської області у форматі бізнес-кафе.

Цього разу учасниками проекту стали мешканці Ульяновського району –  с. Синьки, с. Новоселиця, а також Голованівського району –  с. Перегонівка, с. Грузьке.

У неформальній обстановці бізнес-кафе присутні обговорили потреби своїх громад, подумали, як їх може задовольнити мале підприємництво, та створили бізнес-ідеї, що можна вдало реалізувати. На подальших тренінгах відібрані учасники отримають необхідні знання і навички для започаткування та розвитку власної справи.

«Громада надихнулася, обговорює все з серйозним підходом. Захід підштовхнув  людей на нові ідеї та рішення. Звісно, кожен хотів би щось  зробити й організувати, а бізнес-кафе вселяє оптимізм. Висновок нашої громади після заходу: роботу не потрібно шукати, її потрібно створювати», – прокоментував захід сільський голова с. Новоселиця Володимир Срібний.

Редагувала Катерина Полякова

Контакти

Коментарі

Євгенія Денисенко   3491 день тому   #  

Доброго дня! Чи можемо ми співпрацювати із вами по даному проекту? Наше Етносело http://ethnovillage.com.ua/ також створює нові ідеї та рішення для місцевих жителів та громади.
Будь ласка, звяжіться із нами за телефоном 0504848774 чи [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
Дар'я Вороніна   3490 днів тому   #  

Доброго дня, Євгеніє! Надіслали вам листа на пошту.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.