bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вийшов з друку новий випуск Вісника громадських рад
01.02.2013

У січні 2013 р. вийшов з друку четвертий випуск інформаційного бюлетеню «Вісник громадських рад». Видання підготовлено Департаментом інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України для надання інформаційної та методичної підтримки громадським радам при центральних та місцевих органах виконавчої влади.

У рубриці «Документи з питань участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики, розвитку громадянського суспільства» читачі зможуть ознайомитися з рішеннями Кабінету Міністрів та Міністерства юстиції, ухваленими з метою створення умов для реалізації Закону України «Про громадські об’єднання».

Рубрика «Знайомтесь: громадська рада» дозволить познайомитися ближче з роботою чотирьох громадських рад – при Державній службі з контролю за наркотиками, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, Одеській та Рівненській облдержадміністраціях.

У рубриці «Дізнатися більше» розміщено рекомендації з питань участі громадських рад у проведенні консультацій з громадськістю, а також приклади нестандартного підходу до організації та проведення консультацій.

Рубрика «Україна і світ» ознайомить читачів з основними засадами організації консультацій з громадськістю в європейських країнах (Великій Британії, Республіці Сербія, Республіці Чехія, Угорській Республіці, Румунії).

Вісник громадських рад буде направлено громадським радам, що працюють при центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, районних, Київській та Севастопольській міських державних адміністраціях. Також з Вісником можна ознайомитись на урядовому сайті “Громадянське суспільство і влада.

Видання здійснено за підтримки Програми сприяння Парламенту ІІ.

Контакти

  • Леонтьєва Анна
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України
  • [email protected]
  • (044) 256-62-28
  • http://civic.kmu.gov.ua/

Коментарі

Вадим Георгієнко   4102 дні тому   #  

Буду дуже вдячний за посилання на особистий склад редакції цього видання! на жаль не знайшов на сайті

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.