bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські організації в дії: огляд подій
07.04.2012

Відбулося

29-30 березня 2012 року в бібліотеках Миколаєва відбулося відкриття перших чотирьох інтерактивних точок доступу до мережі Інтернет і місцевого електронного документообігу. Інтерактивна точка доступу надаватиме миколаївцям публічний доступ до офіційної інформації, адміністративних послуг, забезпечуватиме електронне спілкування з владою та навчання електронної грамотності.
Читати більше...

3 квітня 2012 року в приміщенні Головного Поштамту України відбулося відкриття “Виставки-ярмарку листівок” - захід, який об’єднує професійні листівки видавництв та типографій, а також презентує унікальні листівки митців, неприбуткових організацій. З 31 березня по 17 квітня 2012 року мешканці і гості столиці зможуть побачити і оцінити дизайни вітальних, святкових та поштових листівок, сучасні українські благодійні листівки та репродукції творів мистецтва відомих українських митців із художніх галерей використані на поштових листівках.

Читати більше...

3 квітня 2012 року відбулася друга зустріч представників громадських організацій м. Черкаси «Напрацювання стратегії та завдання роботи майбутнього Громадського ресурсного центру». Учасники випрацювали бачення максимально відкритого і публічного шляху створення Громадського ресурсного центру на рівних умовах для всіх представників громадянського суспільства.
Читати більше...

4 квітня 2012 року в Луганську відбувся семінар для журналістів «Висвітлення заходів, пов’язаних зі здоровим способом життя». Ідеєю для проведення семінару стала наявність у ЗМІ матеріалів, які некоректно висвітлюють теми профілактики вживання наркотиків та популяризації здорового способу життя.
Читати більше...

Анонс

«Центр європейських ініціатив» за участю волонтерів Корпусу Миру та Європейської Волонтерської Служби проводить для шкільної молоді черговий англомовний табір SMART, що відбудеться поблизу м. Суми 21-22 квітня 2012 року.
Читати більше...

 

Контакти

Коментарі

Кушнір Тарас   4399 днів тому   #  

... Євгеніє, ти про мене забула...

Ніхто не може задіяти Кушніра Т.М., тоб останній перестав стібатися з фонду Відродження... ;-))

https://lh4.googleusercontent.com/-_1zvkVvpenI/TwlXWB_G0hI/AAAAAAAACRI/n3vJaUME16A/s200/a_22c9b422.jpg

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.