bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збір інформації для створення довідника правозахисних організацій України
18.10.2011

Мережа активістів правозахисного руху Human Rights activists in action та Правозахисний центр «Поступ» почали роботу по створенню першого довідника правозахисних організацій України. Ця робота потребує перелік живої інформації відносно Вашої організації – актуальні номери телефонів та електронних поштових скриньок, напрямків діяльності та Ваших потреб.

Довідник стане в нагоді для популяризації правозахисного руху та допоможе організаціям у пошуку партнерів у своєму регіоні та по всій території України. Молоді правозахисники будуть мати можливість дізнатися про організації, що існують поряд з ними та приєднатися до роботи організацій. Це відмінна можливість знайти волонтерів та партнерів.

Цей довідник також буде допоміжним у роботі правозахисних приймалень, у якому Ваші клієнти - жертви порушень прав людини зможуть дізнатися про напрямки роботи та розташування Вашого офісу чи актуальної електроної пошти, за якої можна звернутися по допомогу. Також довідник буде допоміжним інструментом при організації громадських кампаній на захист прав людини, покращить консолідацію правозахисної спільноти, дозволить швидко знайти контакту інформацію тієї чи іншої організації.

Крок до цього вже зроблено – створена Соціальна мережа активістів-правозахисників – Human Rights activistsin action, яка є вільним простором для обговорення актуальних проблем правозахисту.

Довідник буде видано у друкованому вигляді та доступний у pdf форматі для Вашого сайту та сайтів Ваших партнерів, також Вашу організацію буде легко знайти у он-лайн довіднику мережі Human Rights activists in action.

Реєструйте свою організацію заповнюючи Анкету, що знаходиться у додатку. Заповнену анкету слід надіслати на електронну адресу [email protected].

 

Контакти

Коментарі

Артем Коновалов   4596 днів тому   #  

Олександро, якщо інформація вже розміщена в розділі http://hr-activists.net/organizations, то повторювати її в анкеті треба?

  •   Пiдписатися на новi
Саша Дворецька   4595 днів тому   #  

Артем, варто повторити, бо анкета на сайті через деякий час набуде змін, що відображені у анкеті, що знаходяться у додатку.

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4595 днів тому   #  


Пытки в украинской милиции де-факто легализированы
http://hvylya.org/news/exclusive/13912-pytki-v-ukrainskoj-militsii-de-fakto-legalizirovany.html

  •   Пiдписатися на новi
Кушнір Тарас   4595 днів тому   #  

По подсчетам Харьковского института социальных исследований, в 2010 году пыткам и другим видам жестокого обращения от рук правоохранителей в Украине подверглись до 790 тысяч человек.

В то же время, секретариат Уполномоченного Верховной Рады Украины по правам человека заявляет, что за 2010 год получено 5 тысяч жалоб на пытки и жестокое обращение.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.