bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опубліковані результати моніторингу рівня публічності міських рад Рівненщини
10.08.2011

У цьому виданні містяться результати моніторингу рівня оприлюднення прийнятих актів Рівненської, Дубенської, Здолбунівської, Костопільської, Кузнецовської, Сарненської міських рад, їх виконавчих комітетів і мерів цих міст за період з червня 2009 по травень 2011 року.

Також у брошурі зазначені заходи, які були вжиті цими радами на забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».

В загальних висновках за результатами моніторингу надані рекомендації для міських рад, які б могли суттєво поліпшити існуючу ситуацію з доступністю прийнятих органами місцевого самоврядування рішень.

Видання розраховане для представників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських діячів, політологів, журналістів, інших фахівців, а також усіх громадян, які цікавляться тематикою моніторингу і брошури в цілому.

Брошура була видана в рамках проекту «Впровадження механізмів відкритості в роботі органів місцевого самоврядування в Рівненській області», який реалізовував РОГО «Комітет виборців України» за фінансової підтримки Національного фонду демократії (NED).

Незабаром примірники цього видання будуть надіслані головам усіх шести міських рад, які підлягали цьому моніторингу, а також керівникам фракцій, представлених у цих радах.

Ознайомитися з брошурою в електронному форматі можна тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.