bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Вінниці відбувся тренінг для тренерів
14.12.2016

Упродовж 8-10 грудня 2016 року у м. Вінниця відбувся тренінг за напрямом «Медійна грамотність». Тренінг проводився в рамках проекту «Медійна грамотність для людей поважного віку». 

На навчання приїхали громадські активісти з 7 міст України (Львів, Івано-Франківськ, Суми, Кропивницький, Мелітополь, Дніпро, Вінниця), які зосереджені на роботі з людьми поважного віку.

Метою тренінгу є розвиток критичного мислення, та захист людей літнього віку від дезінформації та маніпуляції. Навчання проводили професійні медіа-тренери та експерти.

Протягом тренінгу усі учасники отримали практичні та фахові знання у сфері медіа грамотності, які використають під час роботи з людьми поважного віку у своїх містах.

Насичені плідною роботою два з половиною дні пролетіли швидко. І як наслідок, я збагатився на нові знання та на нові знайомства. А попереду поширення отриманих знань в регіоні серед цільової аудиторії. Справа корисна та важлива!” − ділиться враженнями один із учасників тренінгу, Михайло Лековкін. “З Вінничини везу цінний скарб − освітній продукт “Медійна грамотність для людей поважного віку”. 3 дні, мегакваліфіковані тренерки вчили “фільтрувати” масиви інформації, які нині оточують нас звідусіль. Готова ділитись знанням на Мелітопольщині” − учасниця тренінгу, Катерина Кучина.

Проект “Медійна грамотність для людей поважного віку” є ініціативою громадської організації “Центр Поділля-Соціум”, яку підтримано Фондом сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

Контакти

  • Центр Поділля-Соціум
  • 096-440-05-41

Коментарі

Михайло Лековкін   2699 днів тому   #  

Гарний тренінг, гарні люди, гарна атмосфера!!! Що ще треба для мотивації у подальшій роботі в цьому напрямку?)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.