bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбулась стратегічна сесія в рамах проекту «Школа екологічного активіста»
20.09.2016

17 вересня 2016 року у смт.Таромське Дніпропетровської області відбувся заключний захід в рамках молодіжного проекту «Школа екологічного активіста».

Міжсекторальна стратегічна сесію об’єднала представників та представниць громади, бізнесу та влади. Небайдужі, активні та вмотивовані таромчани присвятили 6 годин суботнього часу та провели неймовірно продуктивну роботу. Ії результатом стала Карта соціальних змін Таромського! В ній - нові рішення, ідеї, ініціативи, більшість з яких громада-влада-бізнес зможуть спільно реалізувати. Бо за кожним пунктом було обговорення із начальником Управління Дніпровської міської ради по управлінню колишнього смт. Таромське. Самє за його підтримки та у його кабінеті пройшов захід.

Стратегічну сесію проводили: фасилітаторка Юлія Копнінська-Петриченко, со-фасилітаторки Наталя Жебрик та Анастасія Єремеєва.

По закінченні сесії було висловлено спільне побажання: частіше проводити заходи такого формату, де панує конструктив та дружня атмосфера, що надзвичайно підвищує рівень взаємної довіри та надихає на створення спільних ідей. «Тільки РАЗОМ ми зможемо змінити нашу місцину на краще!» - це може стати гаслом таких подій.

Наразі, на Стратегічній сесії були оголошені 5 екопостерів-переможців відкритого голосування, що було проведено оn-line серед мешканців Таромського. Яскраві та змістовні екопостери, створені на тренінгах в рамках проекту, будуть розміщені у школах, на досках об’яв, у магазинах, в дозвільному центрі, в інших публічних місцях Таромського. Вони будуть зосереджувати увагу жителів на екопроблемах їх місцини та закликати до покращення ситуації через спільні дії.

Період дії молодіжного проекту “Школа екологічного активіста” – липень – жовтень 2016 року. Про попередні заходи можна дізнатись за посиланням

Далі буде!

Проект “Школа екологічного активіста” реалізується Всеукраїнською громадською організацією “Громадська палата України” у Дніпропетровській області, що віднедавна має своє представництво у смт.Таромське. 

Заходи проходять за підтримки: ГО «Молодіжна Альтернатива» (Україна), Фонд Християнської Культури «Знак» (Польща), СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD). Управління Дніпропетровської міської ради по управлінню майном колишнього смт. Таромське; комунальний заклад культури “Культурно-дозвільний центр “ Іскра”.

Контакти

  • ГО «Молодіжна Альтернатива»
  • 0968293900

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.