bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний проект «Школа екологічного активіста» у смт. Таромське Дніпропетровської області
05.09.2016

У смт. Таромське Дніпропетровської області триває молодіжний проект «Школа екологічного активіста», який було створено за ініціативи активістки ВГО «Громадська Палата України», майбутньої юристки Анастасії Єремеєвої.

Про волонтерство і відповідальність, екологію і сталий розвиток, участь молоді у житті громади та спільні дії йшла мова на тренінгах для молоді, що відбулись у серпні 2016 року у смт.Таромське Дніпропетровської області. Учасниками тренінгів стали старшокласники шкіл №104, №105, №123, небайдужі до екологічних проблем місцини, де вони мешкають. Тренеркам курсу, Наталі Жебрик, Юлії Копнінській-Петриченко та Анастасії Єремеєвій, вдалось створити дружній простір для обміну думками та співтворчості молодих таромчан.

Результатом плідної роботи на тренінгах стало не тільки розуміння важливості спільно вирішувати екопроблеми Таромського, а й створення шістьох екопостерів, що актуалізують ці проблеми та закликають до позитивних змін. Саме зараз триває відкрите голосування за найкращі роботи. Екопостери-переможці будуть оголошені 17 вересня 2016 року на Стратегічній сесії, що стане заключним заходом проекту “Школа екологічного активіста”.

Із закінченням проекту не закінчиться екоактивізм: екопостери будуть розміщені у школах, на досках об’яв, у магазинах, в дозвільному центрі, в інших публічних місцях Таромського. Вони будуть зосереджувати увагу жителів на екопроблемах їх місцини та  закликати до покращення ситуації через спільні дії.

Наразі, “Школа екологічного активіста”,  поміж інших цілей, має на меті створити спільноту екосвідомих жителів. Тож в продовження проекту вже заплановані нові активності.

Інформація про проект у соцмережах

http://bit.ly/2cdpZlT

http://bit.ly/2cdp4Sc

Проект “Школа екологічного активіста” реалізується Всеукраїнською громадською організацією “Громадська Палата України” у Дніпропетровській області, що віднедавна має своє представництво у смт. Таромське. 

Заходи проходять за підтримки:

ГО «Молодіжна Альтернатива» (Україна)
Фонд Християнської Культури «Знак» (Польща)
СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).
Управління Дніпропетровської міської ради по управлінню майном колишнього смт. Таромське; 
Комунальний заклад культури “Культурно-дозвільний центр “ Іскра”.

Контакти

  • Всеукраїнська громадська організація “Громадська Палата України”
  • Жебрик Наталя
  • 0968293900
  • http://bit.ly/2cdpZlT

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.