bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині почав працювати портал електронних петицій до органів місцевого самоврядування
11.04.2016

З 11 квітня почав працювати портал «Електронні петиції до органів місцевого самоврядування Луганської області» (http://petition.lg.ua), який створено коаліцією громадських організації у складі – ГО «Суспільна служба правової допомоги», ГО «Центр європейських ініціатив Луганщини», ГО «Громадська платформа», Луганське обласне представництво ГМ ОПОРА.

Мета порталу це розширення можливостей реалізації права громадян на звернення до органів місцевого самоврядування Луганської області та залучення їх до вирішення актуальних проблем громад.

Для створення петиції автор має авторизуватися на сайті за допомогою свого облікового запису однієї з соціальних мереж або поштових сервісів, сформулювати зміст петиції та зібрати 250 підписів протягом 90 днів. Після цього петиція буде передана на розгляд до відповідного органу місцевого самоврядування. Відповідь буде розміщена на сайті у відведений законодавством строк.

Портал електронних петицій до органів місцевого самоврядування дозволить залучити широке коло громадян до вирішення проблем їх громад, створити ефективні механізми громадського контролю та комунікації з владою”, - зазначив голова ГО “Суспільна служба правової допомоги” Максим Данильченко.

Портал “Електронні петиції до органів місцевого самоврядування Луганської області” створено в рамках програми грантів ТехФоруму “Використання технологій для підвищення прозорості та підзвітності”.

Контакти

Коментарі

Ігор Алексєєв   2921 день тому   #  

Analog u Lvovi: http://www.mycity.lviv.ua/

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.