bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У громадських ініціатив з’явилась платформа для вирішення ІТ потреб
11.03.2015

Все більше свідомих людей хочуть брати ініціативу в свої руки і вирішувати суспільні проблеми самостійно. Для цього утворюються нові громадські ініціативи а іноді і організації. Характерною особливістю таких організацій є іх неприбутковість, а отже обмеженість у можливостях і швидкості розгортання. І тому найкрутіші та найпотрібніші країні соціальні проекти мають шукати дизайнерів, програмістів, PRщиків, копірайтерів, серед своїх знайомих, чи волонтерів, які десь почули про проект і захотіли приєднатися.

Для того, щоб спростити пошук ІТ спеціалістів, прискорити темпи розгортання соціальних проектів та підвищити досвіченість ІТшників з невеликим досвідом і був запущений силами Громадської спілки “Воля Громади” проект ІТ Толока (it.volnytsia.org). Механізм роботи порталу ІТ Толока дуже простий: є замовник від Громадської ініціативи, який описує потреби свого проекту (логотип компанії, зробити дизайн сайту, листівки, тощо) і вказує дедлайн до якого потрібно це зробити і винагороду яку отримає спеціаліст; ІТшник реєструючись на сайті періодично може отримувати пропозиції про допомогу, враховуючи сфери знань, які він вказав при реєстрації. Після того, як замовник та ІТшник знайшли одне одного йде робота над завданням.

Проект в першу чергу буде цікавий студентам зі спеціальністю інформаційні технології, програмування, дизайн, адже це можливість заявити про себе і отримати гарне портфоліо ще під час навчання, оскільки винагородою в деяких випадках за успішну реалізацію проекту може бути і рекомендаційний лист.

Отже, вперед у світ інформаційних технологій і до майбутнього країни!

 

Контакти

  • http://it.volnytsia.org

Коментарі

Ігор Алексєєв   3322 дні тому   #  

Це дуже потрібна ініціатива!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.