bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся третій семінар ІТ-школи для НУО
07.10.2014

У рамках заходу провели презентації, демонстрації та практичні роботи, присвячені хмарному Microsoft сервісу Office 365: практичні заняття з ефективного використання Word2013, Excel 2013, Outlook 2013, Power Point 2013.

Навчання спрямоване, в першу чергу, на керівників та менеджерів тих організацій громадянського суспільства, які отримали чи планують подати заявку на програмне забезпечення в рамках програми «Microsoft Software Donation» та мають програми для молоді. Курс навчання побудований таким чином, щоб структурувати знання, комплексно охопити усі сфери застосування програмного забезпечення та покращити організаційну спроможність учасників.

Усе це та багато іншого громадські організації можуть отримати безкоштовно за програмою Microsoft Software Donations.

Усі презентації та лабораторні роботи можна скачати на OneDrive – семінар 24 червня 2014 року, семінар 18 березня 2014 року, семінар 29 вересня 2014 року .  Також відео з останнього семінару - Word2013, PowerPoint 2013, Excel2013, Outlook 2013.

Крім того, громадські організації можуть приєднатися до проекту  підвищення комп’ютерної грамотності IDEA для молоді та отримати безкоштовно програмне забезпечення в рамках проекту Microsoft Software Donations, а також скористатися можливостями NGO Marketplace для підвищення рівня організаційного розвитку. 
 
Всього до кінця 2014 року буде проведено 4 тренінги, на яких заплановано охопити близько 500 учасників з громадських організацій по свій Україні. Оголошення про початок набору та умови участі на наступний семінар буде повідомлено пізніше.

Контакти

Коментарі

Сумщенко Ірина   3480 днів тому   #  

Нажаль, не бачила об'яв щодо участі в семінарах.. Але дякую за можливість скористатися запропонованими матеріалами.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.