bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перше засідання клубу благодійників
21.01.2014

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» впроваджує  новий комунікаційний проект «КЛУБ БЛАГОДІЙНИКІВ», метою якого є покращення стану благодійництва в Україні шляхом об’єднання кращого міжнародного досвіду через регулярні зустрічі впливових лідерів суспільства та представників ЗМІ.

Ми запрошуємо Вас на перше засідання клубу (22 січня  2014 року о 18:00 м. Київ, вул. В. Воровського, 3, ресторація «Бордо»), що складатиметься з динамічної дискусії щодо розвитку благодійності в Україні. Тут Ви зможете отримати кваліфікаційну інформацію та долучитися до активного обговорення впливу благодійності на розвиток України.

          У зустрічі візьмуть участь:

-           Шинобу Машима, Координатор програми Волонтери ООН.

-           Наталія Корчакова-Хіб, координатор проектів «Економіка, торгівля та  територіальний розвиток» Представництва ЄС в Україні. Тема: «Міжнародний досвід благодійництва».

-            Віктор Лях, президент фонду «Східна Європа». Тема: «Вплив волонтерської діяльності на формування особистості молодої людини».

-         Маша Собко, співачка, Амбасадор ВБФ «Серце до серця».

-        Любов Гусак, лауреат конкурсу  «Волонтер року 2012», почесний волонтер ВБФ «Серце до серця».

-       Євгенія Баранська, голова правління ВБФ «Серце до серця».

            В обговоренні, також, візьмуть участь представники Асоціації Благодійників України, Міжнародного товариства Польських підприємців в Україні.

Запрошуємо Вас відвідати засідання Клубу благодійників та акредитуватися до 18-00 год. 21.01.2014 р.:

+38 044 278 40 19 , +38 067 547 15 15, 

[email protected]

 

Контакти

Коментарі

Євгенія Баранська   3747 днів тому   #  

У зв'язку із погіршенням ситуаціі в Києві вирішено перенести засідання Клубу Благодійників. Наступну дату повідомимо. Дуже шкодуємо. Маємо щиру надію, що ситуація в Києві стабілізується якомога скоріше та без втрат для людства. З повагою, Євгенія Баранська

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.