bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бібліотеки Здолбунівського району надають вільний доступ до інтернету
17.12.2013

16 грудня 2013 року в Здолбунівській центральній районній бібліотеці, районній бібліотеці для дітей та юнацтва, та міських філіях №1 та №2 відбулись святкові презентації проекту «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу.

Цій події передувало оголошення конкурсу програми «Бібліоміст» в листопаді 2012 року.

Здолбунівська централізована система публічно-шкільних бібліотек перемогла в рамках програми «Бібліоміст» та отримала від ІREX 15 комп’ютерів та набір обладнання для організації безкоштовного доступу до Інтернету для користувачів бібліотеки. На даний момент послуги бібліотеки значно розширились це і курси комп’ютерної грамотності, зв’язок з рідними та друзями по Скайпу в інших містах та за кордоном, покупки через Інтернет товарів які відсутні в магазинах в бібліотеці діє WI-FI зона. Тобто все, що потрібно пересічному користувачу для роботи в мережі Інтернет.

На відкриття в Здолбунівській районній бібліотеці були запрошені: Краплич Оксана Василівна – регіональний представник програми «Бібліоміст» в Рівненській області,  Мазепа Олена Миколаївна - начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації.

Запашним короваєм та музичною композицією гостей вітали гурт «Мірина» Здолбунівського будинку культури. З вітальним словом до учасників свята звернулися Краплич Оксана Василівна – регіональний представник програми «Бібліоміст» в Рівненській області, Мазепа Олена Миколаївна - начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації, Миронюк Інна Геннадіївна - директор Здолбунівської ЦСПШБ. Для освячення був запрошений настоятель Української Православної Церкви Успіння Пресвятої Богородиці отець Дмитро.
Продовжилось свято в Здолбунівській міській бібліотеці-філії№2. Завідуюча бібліотекою Пальчевська О.В. розповіла про перемогу Мізоцької бібліотеки в конкурсі проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернет» програми «Бібліоміст». Почесні гості свята Краплич Оксана Василівна та Мазепа Олена Миколаївна перерізали символічну стрічку, та відкрили Інтернет – центр в Мізоцькій міській бібліотеці. Ансамбль Мізоцького будинку культури «Мізоцькі переливи» подарували прекрасне музичне привітання всім присутнім.

Бібліотека для дітей та юнацтва отримала 3 комп’ютери та копіювальну техніку і завдячуючи цьому відбулося відкриття Інтернет-центру. На святі були присутні : регіональний представник в Рівненській області Краплич О., начальник відділу культури та туризму при Здолбунівській РДА Мазепа О.М., директор Здолбунівської ЦСПШБ Миронюк І.Г., директор РЦСССДМ Павлова Т.Ф., керівник літературної студії «Зорецвіт» Бржечко Ю.Р., працівники  бібліотеки та наші користувачі.
У Здолбунівській міській бібліотеці-філії№1 16 грудня відбулося відкриття центру вільного доступу до мережі Інтернт. Нашій бібліотеці дуже пощастило. Взявши участь у конкурсі проектів програми “Бібліоміст” стали переможцями цього конкурсу. Як результат - отримали 3 нових  комп’ютери та мережеве обладнання до них. Розділити нашу радість прийшли друзі нашої бібліотеки, а також почесні гості серед яких: Краплич О.В. - представник програми “Бібліоміст” в Рівненській області;Начальник Відділу культури – Мазепа О.М.; Директор Здолбунівської ЦСПШБ - Миронюк І.Г.; Методисти ЦСПШБ - Ожиговецька В. М., Пилипчук Н. Щоб розпочати нову справу було перерізано стрічку, щоб потрапити до інформаційного центру.

 

Коментарі

Тараненко Ганна   3767 днів тому   #  

Чудові новини!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.