bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міні-гранти з організаційного розвитку для громадських та благодійних організацій
09.02.2023

????Стартує конкурс міні-грантів з організаційного розвитку для громадських та благодійних організацій зареєстрованих в Україні. 

Конкурс проводиться в межах проєкту “Шлях до локалізації механізмів захисту дітей в контексті гуманітарного реагування в Україні”, що реалізовується Ресурсним центром НДО у співпраці з Українським Гуманітарним Фондом.

????Мета проєкту: надати громадському сектору фінансовий ресурс для реалізації ідей з організаційного розвитку, що сприятимуть ефективній роботі гуманітарного сектору в Україні.

????Розмір міні-гранту: у межах конкурсу планується надати ~10 міні-грантів розміром до 2 000 USD кожен. Заявники мають подавати бюджет проєктної пропозиції в національній валюті (грн).

????Період подачі заявки: до 24 лютого 2023 року.

????Період реалізації заявки: незалежно від дати початку, запропонована програмна діяльність має завершитись до 15 червня 2023 року.

????Реалізація грантових коштів може включати в себе: оплату послуг експертів, тренерів, консультантів тощо. Окрім цього грантова програма може включати в себе тренінги, зовнішню оцінку потенціалу/рівня розвитку ОГС, фасилітацію та фінансовий аудит.

????Положення конкурсу, проєктну зявку та приклад бюджету Ви можете знайти за посиланням: https://cutt.ly/F3eEbNa

Проєктні пропозиції разом з додатками мають бути подані в електронному вигляді на адресу [email protected] не пізніше 24 лютого 2023 року. В темі листа має бути зазначено: “Заявка “назва вашої організації” на конкурс міні-грантів”.Кінцевий термін подачі заявок — 24 лютого 2023 року до 17:00. Проєктна пропозиція заповнюється і подається українською мовою.Всі учасники конкурсу матимуть доступ до результатів відбору, де будуть висвітлені переможці, для підтвердження прозорості грантового конкурсу.У разі виникнення питань просимо звертатися за електронною адресою: [email protected].

Контакти

Коментарі

Олександр Анатолійович   440 днів тому   #  

Чи стосується це ОСББ?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.