bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Повідомлення про оголошення тендерної закупівлі ремонтно-відновлювальних послуг
20.10.2022

У жовтні 2019 року Alinea International розпочала новий п'ятирічний проект в Україні: «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). SURGe – проект технічної допомоги в Україні, що фінансується Міністерством закордонних справ Канади та реалізується компанією Alinea International Ltd.

Кінцевий результат SURGe полягає в тому, щоб допомогти уряду України провести управлінські та економічні реформи, які краще відповідають потребам громадян.

У зв'язку з війною, руйнуванням освітньої інфраструктури в деокупованих громадах Київської області, SURGe опікується збереженням доступу дітей до шкільної освіти.

В рамках цього проекту SURGe підтримує Великодимерську громаду Броварського району Київської області в роботі по реконструкції та введенню в дію Освітнього центру з надання освітніх послуг дітям початкової школи села, в якому школа була повністю зруйнована під час окупації у березні 2022 року.

SURGe запрошує Компанію, яка якісно та відповідно до Державних будівельних норм України відремонтує частину приміщень Будинку культури в с. Богданівка Великодимерської громади Броварського району Київської області відповідно до технічного завдання.

 

Перелік і обсяг робіт – відповідно до технічного завдання

 

Тендерні пропозиції приймаються до 01 листопада 2022 року на адресу:

Запечатані пропозиції:

Софіївська, 18, офіс 13, Київ, Україна, 01001

Електронні пропозиції: [email protected] з темою: "Тендерна реконструкція [назва компанії]".

 

Вимоги учасників тендеру:

     •   Компанія/організація повинна бути зареєстрована відповідно до чинного законодавства України з правом здійснення робіт з реконструкції;

     •   Мінімум три роки професійного досвіду роботи в будівельній галузі.

     •   Мінімум три аналогічні проекти за останні п'ять років (включаючи, але не обов'язково, оновлення Центрів надання адміністративних послуг, державних шкіл, центрів надання соціальних послуг) з контактною інформацією попередніх клієнтів.

 

Критерії відбору:

     •  Професійний досвід у відповідній сфері;

     •   Якість технічної пропозиції;

     •   Вартість послуг

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.