bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс міні-проєктів «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини»
07.10.2021

КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за підтримки NED оголошує конкурс міні-проєктів «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини».
 
Цей конкурс надасть можливість громадським організаціям, які працюють на рівні Кіровоградської області, реалізувати ініціативи, спрямовані на адвокатування інструменту «соціальне замовлення». Міні-проєкти повинні бути спрямованими на широке інформування громадськості про інструмент «соціальне замовлення» та впровадження соціального замовлення на місцевому або регіональному рівнях.
 
До 25 жовтня 2021 року
 
Мета конкурсу: впровадження соціального замовлення як одного із дієвих інструментів співпраці влади і громадських організацій під час вирішення соціально-важливих питань.
 
Географія проєкту: Кіровоградська область
 
Термін реалізації проєктів не має перевищувати 4 місяці включно із поданням фінальних описових та фінансових звітів. Проєкти мають бути реалізовані у період з 1 листопада 2021 року до 28 лютого 2022 року.
 
Розмір міні-гранту не має перевищувати 28 000,00 грн.
 
Дати прийому заявок: з 7 жовтня 2021 року до 25 жовтня 2021 року 23:59 включно.
 
Вимоги до заявки
Для участі у конкурсі міні-грантів необхідно заповнити такі документи:
1. Опис проєкту за формою: https://forms.gle/ShkSBVMLb3brqg637
2. Бюджет проєкту за формою: https://bit.ly/3AiqrpF (завантажується у кінці форми)
Представники / представниці громадських організації, які переможуть у конкурсі міні-грантів, мають взяти участь у дводенному тренінгу, проведення якого заплановане у м. Кропивницькому.
У межах конкурсу міні-грантів не буде надана підтримка політичним партіям, державним чи муніципальним установам та афілійованим із ними організаціям.
Про результати конкурсу буде повідомлено 1) кожній громадській організації, яка візьме участь у конкурсі; 2) на офіційній сторінці у Facebook Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» до 28 жовтня 2021 року.
 
Остаточне рішення щодо результатів конкурсу перегляду не підлягає.
 
Із запитаннями щодо цього конкурсу можна звертатися до 22 жовтня 2021 року електронною поштою на адресу [email protected] (із темою листа «Конкурс міні-проєктів»).

Контакти

  • Із запитаннями щодо цього конкурсу можна звертатися до 22 жовтня 2021 року електронною поштою на адресу [email protected] (із темою листа «Конкурс міні-проєктів»).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.