bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄС запускає новий проєкт «EU4Culture», орієнтований на підтримку культури та креативних індустрій
31.05.2021

Європейський Союз запускає новий проєкт «EU4Culture», орієнтований на підтримку культури та креативних індустрій у країнах Східного партнерства: Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіці Молдова та Україні. Прийом заявок триває до 30 червня 2021 року.

21 травня 2021 року проєкт відкрив перший конкурс заявок на підтримку підготовки Стратегій розвитку культури для міст. Конкурс має на меті допомогти містам у створенні та впровадженні Стратегій розвитку культури, наслідуючи підхід європейських столиць культури. Першим кроком буде вибір міст у країнах Східного партнерства, які далі змагатимуться за фінансову підтримку в розробці своєї Стратегій розвитку культури. Прийом заявок триває до 30 червня, деталі за посиланням.

 
Довідка:
 
«EU4Culture» фінансується Європейським Союзом та має бюджет у розмірі 7 850 000 євро. Проєкт реалізується Ґете-Інститутом (основний партнер), Данським Інститутом Культури, Чеськими Центрами та Французьким Інститутом у Грузії. Його реалізація розпочалася 1 січня 2021 року і триватиме до 31 грудня 2024 року.
 
Для детальнішої інформації, будь ласка, звертайтеся до Дар’ї Москалевич, координаторки проєкту «EU4Culture» за адресою: [email protected] .
 

Коментарі

Ирина Нихотина   1053 дні тому   #  

Шановна пані Дарина. Де можна ознайомитися з аплікаційною формою? Дякую.

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Баєва   1052 дні тому   #  

Відбір буде лише міст, а сільська рада (10000 населення)?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.