bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Байєр» оголошує конкурс соціальних проєктів
25.02.2021

Компанія «Байєр» оголошує про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в рамках восьмого щорічного конкурсу програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Подання заявок на перший етап відбуватиметься до 9 березня 2021 року.

Пропозиції соціальних проєктів приймаються за такими напрямами:

  • освітні програми;
  • програми зі сталого розвитку середовища громад.

Відбір пропозицій проєктів здійснюватиметься у три етапи. На першому етапі громадські організації подають коротку інформацію про проєкт українською та англійською мовами. Організації, які пройдуть попередній відбір, подадуть на другий етап більш детальну інформацію про проєкт та організацію англійською та українською мовами. Після розгляду Наглядовою Радою програми, відібрані проєкти-фіналісти мають подати усю проектну документацію англійською мовою на фінальний розгляд до міжнародної грантової платформи CyberGrant. Планується, що остаточне рішення про отримувачів грантів оголосять влітку 2021 року.

Завантажити анкету першого етапу та ознайомитися з вимогами до учасників можна на сайті компанії «Байєр». Максимальний розмір гранту, що може бути наданий, – 270 000 грн. Проєкти не повинні мати жодного зв’язку з комерційною діяльністю компанії. Проєктна діяльність може бути розрахована на термін до 6 місяців. До участі у конкурсі приймається одна заявка від кожної організації. Гранти для реалізації проєктів надаються громадським організаціям, які мають досвід роботи не менше трьох років. Власний фінансовий внесок організації має становити не менше ніж 10% від бюджету проєкту.

Про програму соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього»
Програма соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього» була започаткована у 2013 році. Основна місія програми – поліпшення життя людей шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем. Переможцями конкурсу з 2013 по 2020 рік стали 24 соціальний проєкт для громад Вінницької, Волинської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

Про «Байєр»
«Байєр» – це міжнародна компанія, що працює в сферах охорони здоров’я та сільського господарства. Продукти й послуги компанії спрямовані на благо людей і покращення якості їхнього життя. «Байєр» дотримується принципів сталого розвитку та є соціально та етично відповідальною компанією.

«Байєр» в Україні є частиною глобального концерну «Байєр АГ» (Bayer AG) із штаб-квартирою в Леверкузені (Німеччина). В Україні компанія розпочала роботу з 1992 року. Близько 700 професійних співробітників працюють для того, щоб представити інноваційні продукти та знання про них для українських споживачів. «Байєр» в Україні представлений такими напрямами: фармацевтичний підрозділ, підрозділ безрецептурних препаратів та аграрний підрозділ.

Аграрний напрямок компанії «Байєр» є одним із лідерів у сфері засобів захисту рослин на ринку України, а також виробляє в Україні та імпортує до України якісне та високопродуктивне насіння кукурудзи, ріпаку та овочів. Насіння кукурудзи та ріпаку представлене в Україні брендом DEKALB, насіння овочів – брендами «Семініс» та «Де Ройтер». Важливим фокусом діяльності аграрного підрозділу є розвиток цифрового сільського господарства та точного землеробства.

Коментарі

мельничук виталий   1152 дні тому   #  

как подать заявку

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1152 дні тому   #  

Пане Віталій,
Завантажити анкету першого етапу та ознайомитися з вимогами до учасників можна на сайті компанії «Байєр», відвідайте сторінку https://www.bayer.com/uk/ua/grain-basket

  •   Пiдписатися на новi
мельничук виталий   1146 днів тому   #  

на той странице хоккейное снаряжение

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1146 днів тому   #  

https://www.bayer.com/uk/ua/grain-basket - це офіційна сторінка компанії "Байєр" та програми соціальних інвестицій "Україна - житниця майбутнього"

  •   Пiдписатися на новi
Ростислав Бутков    1152 дні тому   #  

Радий вітати!
Маю архіактуальний науковий септо громадьсько оріентований науково підкріплений проект по відтворенню рекреаційних ділянок.

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1152 дні тому   #  

Пане Ростиславе, вітаю,
Висилайте файну заявочку до грантового конкурсу

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Алексєєва   1147 днів тому   #  

проєкт може реалізовуватись в Дніпропетровський області.

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1147 днів тому   #  

Пані Наталія,
Так, може

  •   Пiдписатися на новi
Тетяна Волошина   1147 днів тому   #  

Доброго дня ! Чи можуть брати участь органами місцевого самоврядування (територіальна громада) .

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Трохлібова    1147 днів тому   #  

Доброго дня! На першому етапі потрібно подавати тільки українською мовою?

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1146 днів тому   #  

Пані Ольго,
Так, тільки українською.

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Трохлібова    1146 днів тому   #  

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Левицкий Денис   1146 днів тому   #  

Здравствуйте, пожалуйста, перешлите это сообщение наибольшему количеству людей.
Спасибо! 

Здравствуйте, я ценю ваше время и внимание, поэтому перейду сразу к сути: Мне нужна ваша помощь в написании книги прямо библейского масштаба! Пожалуйста, ознакомьтесь с ее основной концепцией: https://www.facebook.com/Ineedyourhalp/.

  •   Пiдписатися на новi
Олександра Служинська   1146 днів тому   #  

Чи є якісь тематичні пріоритети? Якщо є, то де зними можна ознайомитися. Я не знайшла

  •   Пiдписатися на новi
Тірошко Юлія   1146 днів тому   #  

Пані Олександра,
Ми не пропонуємо «тематичні пріоритети», а розглядаємо та підтримуємо реалізацію проекту створеного Вами (згідно потреб громади) в рамках програми за напрямами:
• освітні програми, зокрема підтримка шкіл, бібліотек, наукових центрів, навчальних програм для фермерів;
• програми зі сталого розвитку середовища громад, у тому числі підтримка програм з покращення енергоефективності та доступу до чистої води, підтримка центрів для людей з особливими потребами, забезпечення інших місцевих потреб.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.