bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка грантів для організацій громадянського суспільства
04.01.2021

Актуальні пропозиції фінансування відкриють можливості для реалізації проектів та ініціатив у різноманітних сферах. Обирайте саме те, що необхідно для вашої організації.

Грантова програма «Культура плюс»

Програма підтримує проекти, що використовують партисипативні методи (методи залучення) як окремих осіб, так і соціальних груп, а також розвивають мистецьку інтервенцію у суспільно значущі галузі. Дедлайн – 15 січня 2020 року.

Програма «Promoting Internet Freedom in Ukraine»

ABA ROLI в рамках «Promoting Internet Freedom in Ukraine» оголошує конкурс для 6 місцевих oрганізацій на отримання гранту від $20,000 до $50,000 на проекти з підтримки свободи та безпеки в Інтернеті, прав людини, підвищення спроможності ОГС та взаємодії громадянського суспільства з органами державної влади та приватним сектором. Дедлайн подачі заявок - 15 січня 2021.

Конкурс грантів «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19»

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за підтримки ЄС оголошує конкурс грантів на тему «Комунікація влади з громадськістю під час пандемії COVID-19». Дедлайн - 25 січня 2021 року.

Посольство Фінляндії оголошує конкурс проєктів 2021/2022

Посольство Фінляндії в Україні оголошує конкурс проектних заявок на отримання фінансування від Фінського Фонду Місцевого Співробітництва. Дедлайн - 14 лютого 2021 року.

Конкурс на фінансування проєктів в рамках програми «Культура законності»

В рамках програми «Культура законності», що впроваджується Центром культурного менеджменту за фінансування Посольства Королівства Нідерландів, триває конкурс проєктів, що висвітлюють суспільну цінність верховенства права, доброчесності, антикорупційної поведінки, культури законності. Дедлайн -  30 червня 2021 року.

Програма малих грантів громадської дипломатії уряду США

Посольство США в Києві оголошує Програму малих грантів для підтримки проектів у сфері освіти. Дедлайн - 15 липня 2021 року.

Гранти на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції

Програма «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!» оголошує грантову програму на підтримку ініціатив громадянського суспільства та медіа у сфері протидії корупції.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.