bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у тендерній процедурі на постачання меблів
24.07.2020

Компанія «NIRAS» запрошує зацікавлених постачальників подавати пропозиції на відкриті торги з постачання меблів: 

  1. UA-NIRAS-FR-2020-3.02 “Постачання, доставка та монтаж меблів для центрів надання адміністративних послуг (товарна група 1), U-LEAD раунд 3” (https://tsnap.ulead.org.ua/announcements/zaproshennya-do-uchasti-v-tendernij-protseduri-postachannya-dostavka-ta-montazh-mebliv-dlya-tsnap-tovarna-grupa-1-u-lead-raund-3/) 

  1.  UA-NIRAS-FR-2020-3.06 “Постачання та доставка меблів для центрів надання адміністративних послуг (товарна група 2), U-LEAD раунд 3” (https://tsnap.ulead.org.ua/announcements/zaproshennya-do-uchasti-v-tendernij-protseduri-postachannya-ta-dostavka-mebliv-dlya-tsnap-tovarna-grupa-2-u-lead-raund-3/) 

  1.  UA-NIRAS-FR-2020-4.02 “Постачання, доставка та монтаж меблів для центрів надання адміністративних послуг, U-LEAD раунд 4” (https://tsnap.ulead.org.ua/announcements/zaproshennya-do-uchasti-v-tendernij-protseduri-postachannya-dostavka-ta-montazh-mebliv-dlya-tsentriv-nadannya-administratyvnyh-poslug-u-lead-raund-4/) 

Пропозиції на всі тендери мають бути подані не пізніше 18:00, 10 серпня 2020 року (за київським часом) в електронній формі через систему SmartME(процес реєстрації в системі описано у тендерній документації).  

Закупівля проводиться в рамках програми «U-LEAD з Європою», напрямку з покращення якості надання адміністративних послуг для населення.  

Документація і детальна інформація англійською мовою –  https://tsnap.ulead.org.ua/en/announcements/

Коментарі

Святослав Жлуктенко   1364 дні тому   #  

Будь-ласка, оприлюдніть лише один тендер за меблями. Інший подано помилково - дубль. Дякую за вашу роботу!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.