bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру оголошує конкурси грантів
13.07.2020

Ресурсний центр ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру запрошує зацікавлені організації до участі в конкурсах грантів за п'ятьма напрямами. Дедлайн для подання проєктних пропозицій – 23:59 31 липня 2020 р.

Вся інформація, що стосується оголошених конкурсів грантів, знаходиться за посиланнями нижче:

В залежності від конкретного напряму очікується, що отримані проєктні пропозиції будуть профінансовані у розмірі від 161 400 до 403 500 гривень для проєктів, що не включають інвестиції в розвиток інфраструктури, та у розмірі від 161 400 до 538 000 гривень для проєктів, що включають інвестиції в розвиток інфраструктури.

Проєктні пропозиції організацій із досвідом втілення одного донорського проєкту можуть бути профінансовані у розмірі від 161 400 до 215 200 гривень.

Для надання відповідей на запитання, які можуть виникнути під час підготовки проєктних пропозицій за цим Конкурсом, буде проведено одну онлайн-консультацію, що відбудеться 22 липня 2020 року об 11:00. Для того, щоб зареєструватися для участі в онлайн-консультації, будь ласка, до 11:00 21 липня 2020 року заповніть форму за посиланням. Після завершення дедлайну Вам надійде повідомлення із лінком і подальшими інструкціями. Відповіді на найпоширеніші запитання від учасників опубліковані за посиланням.
 
Конкурси грантів адмініструються Ресурсним центром ГУРТ за фінансування Програми ООН із відновлення та розбудови миру. 

 

Контакти

Коментарі

Олександр Солдатенко   1395 днів тому   #  

Пані Катерина, дуже добре, що знову дали можливість податись на фінансування по напрямку Соціальна згуртованість. Ми б хотіли подати знов тему Татівства. Але БІДА - тільки 4 громади - і Покровська не має, тільки Мирноград????!! Чи можна Покровськ включити???

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1395 днів тому   #  

Добрий день, пане Олександре! На жаль, перелік цільових громад для всіх оголошених конкурсів вичерпний і обмежується лише тими громадами, які вказані у відповідних оголошеннях. Це залежить від напрямів фінансування та пріоритетів донорів, тож ми не можемо вплинути на ситуацію :(

  •   Пiдписатися на новi
Марина Пугачова   1390 днів тому   #  

Вітаємо, ми з організацією партнером заповнили анкету онлайн,чи буде завтра онлайн навчання?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1389 днів тому   #  

Добрий день! Так, консультація, як і планувалося, відбудеться завтра об 11:00. Ви отримаєте лист із посиланням на Zoom сьогодні після завершення дедлайну для реєстрації.

  •   Пiдписатися на новi
Андрій Марков   1379 днів тому   #  

Вітання!
Відправили заповнену анкету на конкурс, проте отримали підтвердження, що її отримано.

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1378 днів тому   #  

Добрий день!

Якщо Ви маєте на увазі коротку аплікаційну форму, то після заповнення у Вас мало з'явитися віконце із інформацією про те, що вона надіслана. Якщо йдеться про повний пакет документів, то ми його отримали (звісно, якщо відправник не помилився в адресі - таке теж буває).

Результати конкурсу будуть повідомлені усім аплікантам після засідання конкурсних комісій.

З повагою,
Катерина

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.