bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

DRC-DDG відкриває новий конкурс для отримання грантів на навчання
30.06.2020

Данська Рада у справах біженців - Датська Група з розмінування (DRC-DDG) оголосила новий конкурс на отримання грантів на навчання. Розмір індивідуальної підтримки — до $350.

(30 червня) Як повідомляє пресслужба організації, DRC-DDG продовжує програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) і осіб, які постраждали від конфлікту в Україні. Програму підтримує Швейцарська агенція розвитку та співробітництва (SDC) та Департамент міжнародного розвитку Великої Британії (DFID).

Учасникам буде надаватися благодійна допомога (до $ 350) для проходження курсів, тренінгів та отримання професійної освіти. Подати заявку і ознайомитися з критеріями відбору можна за посиланням: https://lap.drc.ngo/title/vet

Стати учасником програми можуть ВПО, а також місцеві жителі, які зареєстровані і проживають на території Донецької та Луганської областей.

Головна мета програми: надати можливість для нових або поліпшення існуючих професійних навичок, допомогти диверсифікувати джерела доходу, а також пом'якшити наслідки, які виникли через епідеміологічну ситуацію в країні (поширення коронавірусу COVID-19, введення карантину).

Телефони для довідок:

  • 063 952 56 34 Марина (південні райони Донецької області)
  • 073 066 53 38 Михайло (Луганська область, північні райони Донецької області)
  • 093 037 29 03 Олександр (Луганська область, північні райони Донецької області)

Нагадаємо, Данська рада у справах біженців - Данська група розмінування — неурядова громадська організація, яка ставить за мету надання захисту постраждалим від конфлікту, внутрішньо переміщеним особам (ВПО), а також допомогу у пошуку довгострокових рішень проблем ВПО. DRC-DDG відновила свою діяльність в Україні у 2014 році.

Контакти

Коментарі

Анна Будішевська   1384 дні тому   #  

Який дедлайн подачі заявок?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   1382 дні тому   #  

Вітаю! Зверніться, будь ласка, стосовно уточнення програмних запитань за електронною адресою або за номерами телефонів, які вказані у повідомленні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.