bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуги з проведення соціологічного дослідження
18.06.2020

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) оголошує тендер на закупівлю послуги з проведення репрезентативного соціологічного дослідження в усіх регіонах України з питань проблематики малого і середнього підприємництва (МСП). 

Результатом тендеру стане відбір організації (компанії)-Виконавця (або консорціуму організацій), яка буде субпідрядником Замовника та проведе соціологічне дослідження. Очікується, що Виконавець запропонує методику проведення дослідження відповідно до задач, викладених  у Технічному завданні, проведе його та підготує підсумковий звіт, який включатиме аналіз ситуації та рекомендації щодо шляхів її покращення.Результати дослідження мають бути готові не пізніше 10 вересня 2020 року.           

Зацікавлені організації повинні подати:

1. лист зацікавленості;

2. комерційну пропозицію;

3. технічну пропозицію відповідно до Технічного завдання.

Термін подання пропозицій – 26 червня 2020 р. до 18:00. 

Усі документи надсилаються на електронну адресу [email protected]  із зазначенням у темі листа «Тендерна пропозиція» до уваги Наталії Жугай, керівника проектів та програм СІРЕ Україна, тел. +380673237125. 

Інформація про організацію, яка проводить тендер 

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) зміцнює демократію в усьому світі шляхом розвитку приватного підприємництва та ринкових реформ. CIPE — один з чотирьох головних інститутів Національного фонду розвитку демократії (NED, США) і некомерційний філіал Торгової палати США. Понад 25 років CIPE працює з лідерами ділового співтовариства, політиками і журналістами, створюючи інститути громадянського суспільства, життєво необхідні для існування демократичного суспільства.

CIPE працює з  цілою низкою партнерів з метою пошуку ефективних рішень, які впливають на життя мільйонів людей у всьому світі. Ми переконані, що демократія є найбільш сильною за умови, коли сильним є приватний сектор. Наша мета — допомогти створити сприятливі умови для успішного бізнесу. Це може відбутися лише тоді, коли основні інститути демократії є сильними і прозорими. Ми працюємо, щоб допомогти побудувати ці інституції. Це —наша місія. Це —наша сила.

            В Україні ми розпочали свою діяльність у 1992 році. Серед наших партнерів: органи законодавчої, виконавчої влади та місцевого самоврядування, аналітичні центри, торгово-промислові палати, бізнес-об’єднання та інші неурядові організації. Це співробітництво має на меті покращення бізнес-середовища, зокрема, шляхом посилення участі бізнес-спільноти в процесі прийняття рішень, зменшення регуляторного тиску, протидії корупції, а також поліпшення інституційної спроможності бізнес-асоціацій.

Мета дослідження: виявити, як пандемія та запроваджені урядом заходи безпеки (карантин)  вплинули на мікро-, малий та середній бізнес в Україні, якими є найгостріші проблеми, актуальні перспективи, а також очікування бізнесу на 2020/2021 рік, які першочергові кроки, на думку респондентів, мають бути зроблені урядом для покращення економічної ситуації.

Цільова група: середні, малі та мікропідприємства (включно з ФОП), а також експерти.

Місце проведення дослідження: всі області України і м. Київ (крім територій, непідконтрольних урядові України).

Тип тендеру та спосіб оголошення: відкритий 

Вартість послуг: максимальна вартість послуг не має перевищувати 25 000 доларів США. Оплата здійснюватиметься у гривнях за курсом продажу долару США до гривні уповноваженого банку платника на дату оплати відповідно до курсу. 

Вимоги до надання комерційних пропозицій: зазначені в Технічному завданні

Додаткові умови:

Формування бази даних МСП, ФОП та експертів, які будуть опитуватися, є відповідальністю організації (організацій), що подає комерційну пропозицію. 

Ключові критерії оцінювання пропозицій: 

  • Повнота та якість поданої пропозиції
  • Досвід організації у проведенні подібних досліджень
  • Термін виконання замовлення
  • Вартість проведення дослідження

Визначення переможця:

відбудеться після оцінки запропонованих пропозицій відповідно до згаданих вище критеріїв не пізніше 3 липня року

Технічне завдання та Форма комерційної пропозиції додаються.

Запитання щодо тендеру приймаються в електронному вигляді на електронну адресу [email protected] з поміткою «Запитання щодо тендеру».

Контакти

Коментарі

Наталя Жугай   1408 днів тому   #  

Термін подання пропозицій – 26 червня 2020 р. до 18:00.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.